Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

nc.abidin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Konu başlığında geçen konularla ilgili yetkililer neden bir önlem almıyorlar? Neden görmezden geliyorlar?

Bazen ülkeyi yönetenlerin bu ülkenin iyiliğine değil de sadece kötülüğüne çalıştığını ve yabancı devletler tarafından görevlendirildiklerini düşünüyorum. Çünkü ülkemiz için gerçekten çok tehlikeli noktalara götürecek sorunlar değil mi bunlar? Ben mi abartıyorum?

Neden hiçbir şey yapmadıkları konusunda bir fikriniz var mı? Belirtirseniz sevinirim.

Konu içerisine başka mesaj yazmayacağım, sadece görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Konu başlığında geçen konularla ilgili yetkililer neden bir önlem almıyorlar? Neden görmezden geliyorlar?

Bazen ülkeyi yönetenlerin bu ülkenin iyiliğine değil de sadece kötülüğüne çalıştığını ve yabancı devletler tarafından görevlendirildiklerini düşünüyorum. Çünkü ülkemiz için gerçekten çok tehlikeli noktalara götürecek sorunlar değil mi bunlar? Ben mi abartıyorum?

Neden hiçbir şey yapmadıkları konusunda bir fikriniz var mı? Belirtirseniz sevinirim.

Konu içerisine başka mesaj yazmayacağım, sadece görüşlerinizi merak ediyorum.
İşlerine geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı