Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

Sebep basit üretim olmayan, parasızlık olan ülkeye kara para girebilir sadece. Mültecilerde kaçakcılık yapıyorlar, yasadışı iş yapıyorlar, oradan kara para kazanıyordur devletimiz.

Son düzenleme:
Haziran sonuçlarına göre açlık sınırı Haziran'da 2 bin 864 TL, yoksulluk sınırı ise Haziran'da 9 bin 331 TL oldu. Net asgari ücret 2 bin 825 lira 90 kuruş asgari ücret açlık sınırını geçemezken mültecilerin ülkeye gelmesi saçmalık.
Haksızsam haksızsın deyin arkadaşlar.

@381258 Aktrol hoşuna gitmeyen yorumlara gülücük spamlama. İnsanlar gerçeği söyleyince gülen tayfaya tahammülümüz kalmadı bizim. Osmanlı torunu bak işine! :)

50 bin oy için, 500 bin oy kaybetmeyi göze alınacak mı sanıyorsunuz? Tam bir komedi. Herhalde ülkede bulunan tüm suriyeliler ve mülteciler seçimde oy kullanacak kafasındasınız? Hoşuma gitmeyen yorumlara gülücük spamlıyorum. Hoşuma giden yorumları da beğeniyorum. Hayırlı günler dilerim :).

@381258 50 bin oy mu? Son 4-5 senede ülkeye alınan yabancı/mülteci sayısından bir habersiniz anlaşılan. Ülkenin 81 iline yayıldılar. İstanbul'da yalnızca 3 ila 5 milyon arası Suriyeli var. Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde bu sayının 2 katı kadar var. Ne anlatıyorsunuz siz ya? Şu an seçim olsa rahatlıkla 10 milyon mülteci var sizin boş yönetiminizi destekleyecek. Bu sayıyı arttırmak tek gayeleri şu an. Ülkenin içinden geçip, tekrar seçilmenin başka bir yolu varsa buyurun söyleyin. İnsanları birbirlerinden ve devletten nefret ettirecek seviyeye getirdiler. Boş konuşmayın! :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı