Müzik Dersinden 0 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6. sınıfım hocam. Deniz Üstü Köpürür ve Çınar çaldıracak ben ikisini de bilmiyorum malesef. 1 haftada hem onu hem de sınavlara çalışmak zor olacak.
6. sınıfta bu nasıl bir zorlama anlamadım. Çalamayanlar düşük not alacak nedir. Kusura bakmayın ama müzik hocanızın biraz bencil birisi olduğunu düşünüyorum. Tabi bilmeden konuşamayız ama görebildiğim bu. Sonuçta bu kadar düşünülmesi gereken varken kendi dersini zorla yedirmek. Üstelik ana branş da değil, istemiyorsa alması bile saçma çocuğun o dersi.

6. sınıfım hocam. Deniz Üstü Köpürür ve Çınar çaldıracak ben ikisini de bilmiyorum malesef. 1 haftada hem onu hem de sınavlara çalışmak zor olacak.
6. Sınıfsanız hocanın sizden çok beklentisi olmayacaktır diye düşünüyorum, Melodika'da bir çok şarkıyı canım sıkılınca çalıp notalarını bir kağıda not ederdim, çalması çok keyifli ve aşırı kolay.

Sanırım tek çare çalmak birde çalarken kamera açtırıyor kağıda bakarsam anlar.

Hocam notaları bilememizi ve 2 elle çalmamızı istiyor. Ben notaları bilmiyorum.
2 Elle çalmanı ve Notalarını bilmeni istiyorsa 6. Sınıfa göre çok fazla şey istiyor gibi sanki, ailenle hocayı muhattap etmeni öneriyorum, saçmalık çünkü.
Sanırım tek çare çalmak birde çalarken kamera açtırıyor kağıda bakarsam anlar.
Hocam yapabileceğiniz kadarını önerseniz? en azından 0 almazsınız?

2 Elle çalmanı ve Notalarını bilmeni istiyorsa 6. Sınıfa göre çok fazla şey istiyor gibi sanki, ailenle hocayı muhattap etmeni öneriyorum, saçmalık çünkü.
Hocam olay falan çıkar. Seçmeli müziğimin 2 notu da 100 oldu az önce ama normal müziği çalamazsam düşük alacağım sanırsam.

Hocam olay falan çıkar. Seçmeli müziğimin 2 notu da 100 oldu az önce ama normal müziği çalamazsam düşük alacağım sanırsam.
Yukarıda denilenler gibi yapabileceğini öner, veya yukarıda denilen gibi bir hile deneyebilirsin, ama 2 el ile nasıl çalacaksın bilmiyorum.

Hocam Mozart'a sövmediysen nasıl 0 aldın hocanız gerçekten çok kötüymüş üzüldüm adınıza ama yeteneğiniz yoksa ve zorunlu isteniyorsa MEB'e şikayet edin. Bilinçli birisi gelir SE ilgilenir.
Hocam 0 almadım ama sanırım alacağım, bir arkadaşın dediği gibi biraz çalsam sanırım yükselebilir açıkçası pek yeteneğim yok bu konuda ve çoğunlukla şaşırıyorum ve panik yapıyorum öyle bir şey var bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı