Müzik dinlemek için kulaklık önerileri

phlegethos

Hectopat
Katılım
23 Mart 2014
Mesajlar
307
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sadece bisiklet sürerken müzik dinleyecem .Kulağımdan düşmemesi benim için iyi olur .Bunun için headset mi alsam kulakiçi mi alsam tam bilmiyorum .Bütçem 50 lira civarı .
 
Headset daha sağlam durabilir onda tam emin değilim. Ben kabalık açısından kulak içi diyorum :D Ama alacağın kulaklığa bağlı birazda.
 
Bana göre kulakiçi kulaklıklar hiç iyi değil. Şuan iPhone kulaklığı kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum. Baya kaliteli ve bassları da inanılmaz veriyor. :D Ama imkanım olsa sağlam bir headset alırdım. Böyle baya kaliteli olanından. Kulakiçi asla önermem.
 
Şimdi önerme açısından değil de ben alsam hangisini alırdım diye kendime soruyorum. Daha sağlıklı karar vereyim diye... Sony headset en mantıklısı. Zaten sony kulaklık konusunda çok başarılı. Hem tüm headsetlerde kaba durmuyor. Max 100 liraya kaliteli bir şey alabilirsin. Bu 70 de olabilir 60 da. Biraz araştırmak lazım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı