Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #1 Herkese selamlar kendi müziğimi yapıp yayınlamak istiyorum. Bir nevi DJ gibi. Ne yapmalıyım hangi uygulamayı kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Herkese selamlar kendi müziğimi yapıp yayınlamak istiyorum. Bir nevi DJ gibi. Ne yapmalıyım hangi uygulamayı kullanmalıyım?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Kasım 2020 #2 Hugola - nasıl DJ olunur izleyebilirsin. Artı -1 Eksi
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #3 alyhisa dedi: Hugola - nasıl DJ olunur izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Videoyu izledim ancak benim sorum hangi uygulamayı kullanmalıyım müziği nasıl yapacağım ? Artı 0 Eksi
alyhisa dedi: Hugola - nasıl DJ olunur izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Videoyu izledim ancak benim sorum hangi uygulamayı kullanmalıyım müziği nasıl yapacağım ?
xstrayder123 Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 FL Studio Artı 0 Eksi
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #5 xstrayder123 dedi: FL Studio Genişletmek için tıkla... Hocam onu kullandım ancak çok zor duruyor YouTube de videoları izledim ama sanki eğitimini almak gerekiyot çünkü çok materyal var. Artı 0 Eksi
xstrayder123 dedi: FL Studio Genişletmek için tıkla... Hocam onu kullandım ancak çok zor duruyor YouTube de videoları izledim ama sanki eğitimini almak gerekiyot çünkü çok materyal var.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 20 Kasım 2020 #6 Bugs Bunny dedi: Hocam onu kullandım ancak çok zor duruyor YouTube'da videoları izledim ama sanki eğitimini almak gerekiyot çünkü çok materyal var. Genişletmek için tıkla... Tüm uygulamalar öyledir ders izlemeniz lazım. Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Hocam onu kullandım ancak çok zor duruyor YouTube'da videoları izledim ama sanki eğitimini almak gerekiyot çünkü çok materyal var. Genişletmek için tıkla... Tüm uygulamalar öyledir ders izlemeniz lazım.
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #7 Salih_Emre dedi: Tüm uygulamalar öyledir ders izlemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Peki en öğrenmesi kolay olan FL Studio' mudur Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Tüm uygulamalar öyledir ders izlemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Peki en öğrenmesi kolay olan FL Studio' mudur
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 20 Kasım 2020 #8 Bugs Bunny dedi: Peki en öğrenmesi kolay olan FL Studio' mudur. Genişletmek için tıkla... Benim pek fikrim yok ama en bilindik FL Studio onu kullanmanız daha iyi olur zamanla alışırsınız. Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Peki en öğrenmesi kolay olan FL Studio' mudur. Genişletmek için tıkla... Benim pek fikrim yok ama en bilindik FL Studio onu kullanmanız daha iyi olur zamanla alışırsınız.
yigitgok80 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #9 Olmuyor, FL Studio hata veriyor Framework. Neden bir insan müzik yapsın? Sonuçta dinleyebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
xstrayder123 Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #10 Bugs Bunny dedi: Hocam onu kullandım ancak çok zor duruyor YouTube de videoları izledim ama sanki eğitimini almak gerekiyot çünkü çok materyal var. Genişletmek için tıkla... Emin ol alışırsın. Aynısını yap tutorial ın falan ama yap. Materyal ücretsiz bulmak tabi ki zor. Ben bir sürü banka buldum karışık hep. Düzgün sesi bulmak saatler alıyor Önce kafanda kurman lazım melodiyi falan.. Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Hocam onu kullandım ancak çok zor duruyor YouTube de videoları izledim ama sanki eğitimini almak gerekiyot çünkü çok materyal var. Genişletmek için tıkla... Emin ol alışırsın. Aynısını yap tutorial ın falan ama yap. Materyal ücretsiz bulmak tabi ki zor. Ben bir sürü banka buldum karışık hep. Düzgün sesi bulmak saatler alıyor Önce kafanda kurman lazım melodiyi falan..