Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #1 Herkese selamlar kendi müziğimi yapıp yayınlamak istiyorum. Bir nevi DJ gibi. Ne yapmalıyım hangi uygulamayı kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Herkese selamlar kendi müziğimi yapıp yayınlamak istiyorum. Bir nevi DJ gibi. Ne yapmalıyım hangi uygulamayı kullanmalıyım?
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #11 xstrayder123 dedi: Emin ol alışırsın. Aynısını yap tutorial ın falan ama yap. Materyal ücretsiz bulmak tabi ki zor. Ben bir sürü banka buldum karışık hep. Düzgün sesi bulmak saatler alıyor Önce kafanda kurman lazım melodiyi falan.. Genişletmek için tıkla... Hocam yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum ben kick - clap - kick - clap falan bundan öteye gidemiyorum. Artı 0 Eksi
xstrayder123 dedi: Emin ol alışırsın. Aynısını yap tutorial ın falan ama yap. Materyal ücretsiz bulmak tabi ki zor. Ben bir sürü banka buldum karışık hep. Düzgün sesi bulmak saatler alıyor Önce kafanda kurman lazım melodiyi falan.. Genişletmek için tıkla... Hocam yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum ben kick - clap - kick - clap falan bundan öteye gidemiyorum.
xstrayder123 Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #12 Bugs Bunny dedi: Hocam yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum ben kick - clap - kick - clap falan bundan öteye gidemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses eklentileri var, sylenth vs vs. git bitane SAVAGE SOUNDS kanaldan bak tutorial görcen eklentileri Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Hocam yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum ben kick - clap - kick - clap falan bundan öteye gidemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses eklentileri var, sylenth vs vs. git bitane SAVAGE SOUNDS kanaldan bak tutorial görcen eklentileri
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #13 yigitgok80 dedi: Olmuyor, FL Studio hata veriyor Framework. Neden bir insan müzik yapsın? Sonuçta dinleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım. Artı 0 Eksi
yigitgok80 dedi: Olmuyor, FL Studio hata veriyor Framework. Neden bir insan müzik yapsın? Sonuçta dinleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 20 Kasım 2020 #14 yigitgok80 dedi: Olmuyor, FL Studio hata veriyor Framework. Neden bir insan müzik yapsın? Sonuçta dinleyebilir. Genişletmek için tıkla... Yapan herkes yapmak yerine dinleseydi sen nasıl dinleyecektin? Artı 0 Eksi
yigitgok80 dedi: Olmuyor, FL Studio hata veriyor Framework. Neden bir insan müzik yapsın? Sonuçta dinleyebilir. Genişletmek için tıkla... Yapan herkes yapmak yerine dinleseydi sen nasıl dinleyecektin?
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #15 xstrayder123 dedi: Ses eklentileri var, sylenth vs vs. git bitane SAVAGE SOUNDS kanaldan bak tutorial görcen eklentileri Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu kitleri ücretsiz edinebileceğim site falan var mı ? Artı 0 Eksi
xstrayder123 dedi: Ses eklentileri var, sylenth vs vs. git bitane SAVAGE SOUNDS kanaldan bak tutorial görcen eklentileri Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu kitleri ücretsiz edinebileceğim site falan var mı ?
xstrayder123 Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #16 Bugs Bunny dedi: Hocam peki bu kitleri ücretsiz edinebileceğim site falan var mı ? Genişletmek için tıkla... Sağ solu kurcalamak gerekir baya derin şekilde. Var ama yazarsan youtube Veya googleye çıkar az buz bişi. Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Hocam peki bu kitleri ücretsiz edinebileceğim site falan var mı ? Genişletmek için tıkla... Sağ solu kurcalamak gerekir baya derin şekilde. Var ama yazarsan youtube Veya googleye çıkar az buz bişi.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.446 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 22 Kasım 2020 #17 Biz boşuna müzik eğitimi alıp yıllarımızı enstrüman çalmaya adamışız, Meğer Müzik yapmak için sadece program kullanmak yetiyormuş Artı 0 Eksi
Biz boşuna müzik eğitimi alıp yıllarımızı enstrüman çalmaya adamışız, Meğer Müzik yapmak için sadece program kullanmak yetiyormuş