Müzik, oyun kıskançlığı

Çakalflowtime

Çakal'dan bi Kapitano bekliyoruz ya çok bişi beklemiyoruz :D
Hocam dün dayimgillle beraber pikniğe gittim. Arabalarındayim ikiside gençler zaten 28 yo.
Yengem çakal açtı çakal dinliyor ,ben o kadar nefret ettim ki sonradan müziği değiştirdim joker açtım dedi ki 'bu şarkıda hiç anlam yok ki 'Íçimden söve söve anası babası kalmadı ya .
Sanki çakal da anlam var .

Ah be malum dizi güzelim şarkıyı çocuk oyuncağına çevirdin.
Hangi dizi hocam?

Hocam dün dayimgillle beraber pikniğe gittim. Arabalarındayim ikiside gençler zaten 28 yo.
Yengem çakal açtı çakal dinliyor ,ben o kadar nefret ettim ki sonradan müziği değiştirdim joker açtım dedi ki 'bu şarkıda hiç anlam yok ki 'Íçimden söve söve anası babası kalmadı ya .
Sanki çakal da anlam var .

Hangi dizi hocam?
Stranger Things.

Fazlası da artık ismi var midir bilmem ama populer kulturden kaçacagim diye eski kafalık yapmak, sevdiğin bir oynun yayılması kötü bir şey değil, demek ki adamlar iyi iş yapmış begenmissin bunun yayılmasının sana ne zararı var.
Bence olay şişirilmek dostum. Bi oyun gereğinden fazla şişirilince o oyundan soğuman normal. Bende olan durum bu en azından.

Fazlası da artık ismi var midir bilmem ama populer kulturden kaçacagim diye eski kafalık yapmak, sevdiğin bir oynun yayılması kötü bir şey değil, demek ki adamlar iyi iş yapmış begenmissin bunun yayılmasının sana ne zararı var.
Senin için değerli olan bir oyunun herkesin elinde konuşulması rahatsız etmez mi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı