Müzik prodüksyonu için PC toplama

Bütçe
3500-4000

mourner2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllardır evime bir müzik stüdyosu kurma hayalim vardı. Stüdyo için gerekli temel malzemeleri topladım. Şimdi sıra bilgisayara geldi. İşlemci gücü yüksek ve RAM kapasitesi de iyi olan bir alet toplamaya çalışıyorum. Pek oyun oynayan biri değilim o yüzden AMD Ryzen APU işlemcilere yöneldim. Ryzen 5 2400G işlemciyle birlikte 16 GB RAM 512 M.2 SSD ve 1 TB HDD şeklinde bir sistem tasarladım. Sizce bu işlemciyi almak mantıklı mı? Intel tarafında bütçe bayağı bir artıyor o yüzden AMD'ye yöneliyorum.

Müzik bilgisayarları için ses kartı gerekli değil mi? Onun için bir model var mı kafanızda çünkü ben size işlemci gücü ve RAM odaklı bir bilgisayar toplayacağım zaman ses kartına bütçe kalmayabilir. Sizde belirtmemişsiniz, elinizde bulunuyor mu?
İlk gönderimi okursanız orada diğer ekipmanların alındığını belirttim. Bu ekipmanlara ses kartı da dahil. 😊
Söyle bir sistem tasarladım arkadaşlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçemi biraz aştım.
sistem son hali.JPG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı