Muharrem İnce kazanabilir mi?

• Konuyu başlatan WolreaG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 154
  • Görüntüleme 10.711
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ergen gibi konuşuyorsun. Destekliyorum orası doğru. Oyumu da ona atacağım. Gereken neyse de yaparım sorun değil. Ben oy verdiğim için kesinlikle kazanacak diyebilir miyim sence? Birazcık realist bakmayı öğrenin şu hayata.

Öncelikle ergenlikle ne alakası var kesinlikle kazanacak demen değil olay ben kazanamayacağını düşünsem oy vermezdim açıkçası neden vereyim kazanamayacak ama %10'u alıp devlet yardımı alacaklar vergimizi kulanıcaklar vermem daha iyi.

Arkadaşlar malum seçimler yaklaşıyor. Şu an tek seçenek Özdağ veya İnce. Siyaseti biliyorum fakat bu 6'lı masa dışındakilere pek hakim değilim. Şimdi İyi, Zafer ve Memleket partisi ittifak olup bir kişi mi çıkaracaklar yoksa ayrı ayrı mı? Muhtemelen bu 3'ünden en iyi aday Muharrem İnce çıkar gibi, peki bu İnce RTE'ye rakip olabilir mi? Vaatlerini okudum ve açık mikrofondaki bölümünü izledim ve dedikleri "eğer reşit olsaydım kesinlikle bu adama verirdim" dedirtti. Sizce 3'lü ittifak olur mu? Muharrem İnce güzel bir rakip mi Erdoğan'a karşı?

Hocam Kılıçdaroğlu altılı masanin oy (5'li masa) en çok oy potansiyeline sahip ismi bir sürpriz olmaz ise 2. Bölüme Kılıçdaroğlu kalacak sonrasinda inşallah Kılıçdaroğlu seçilecek gönlüm inceden yana lakin ilk turu bile geçmesi Zoe gözüküyor 6'li masadan aday olarak çıksaydı kesin gözüyle bakabilirsin diye düşünüyorum ama.

İnsanlar kişilere değil, partinin ismine oy veriyorlar. Bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye büyük fark atacaktır. Ben ak partinin ilk turda kazanacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar malum seçimler yaklaşıyor. Şu an tek seçenek özdağ veya ince. Siyaseti biliyorum fakat bu 6'lı masa dışındakilere pek hakim değilim. Şimdi iyi, zafer ve memleket partisi ittifak olup bir kişi mi çıkaracaklar yoksa ayrı ayrı mı? Muhtemelen bu 3'ünden en iyi aday muharrem ince çıkar gibi, peki bu ince RTE'ye rakip olabilir mi? Vaatlerini okudum ve açık mikrofondaki bölümünü izledim ve dedikleri "eğer reşit olsaydım kesinlikle bu adama verirdim" dedirtti. Sizce 3'lü ittifak olur mu? Muharrem ince güzel bir rakip mi Erdoğan'a karşı?

Umarım özdağ - ince kazanır bir haber gördüm doğru mu zafer le memleket partisi ayrılmış.

Öncelikle ergenlikle ne alakası var kesinlikle kazanacak demen değil olay ben kazanamayacağını düşünsem oy vermezdim açıkçası neden vereyim kazanamayacak ama %10'u alıp devlet yardımı alacaklar vergimizi kulanıcaklar vermem daha iyi.
İleriye yatırım benim ki. 1 Erdoğan dönemi daha görürüz eğer ki CHP kazanamaz ise. Ondan sonra ise CHP'de gelemez ülkenin başına, yüksek ihtimalle Memleket Partisi gelir. Benim oyum onu destekliyorum ve ileride seni ülkenin başında görmek istediğimi söylememi simgeliyor. Ama kazanamayacağını da biliyorum.

Memleket Partisi için üyelik başvurusu yapmış birisi olarak söyleyeyim hayır.
Bu mesajımda 2 kişi "haha" atmış. Eğer ki bu seçimin AKP ve CHP arasında gideceğini dahi bilmiyorsanız oy vermeyin.

İlla iktidar olmak zorunda değil bence. Ülkeye hizmet etmenin yollarını muhalefette kalarakta bulabilirler

Hocam Kılıçdaroğlu altılı masanin oy (5'li masa) en çok oy potansiyeline sahip ismi bir sürpriz olmaz ise 2. Bölüme Kılıçdaroğlu kalacak sonrasinda inşallah Kılıçdaroğlu seçilecek gönlüm inceden yana lakin ilk turu bile geçmesi Zoe gözüküyor 6'li masadan aday olarak çıksaydı kesin gözüyle bakabilirsin diye düşünüyorum ama.
En yüksek oy potansiyeli Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın. KK'ye muhalifler bile vermek istemiyor AKP seçmeninden asla oy alamaz. Ama Mansur AKP'den rahatlıkla alıyor.

İleriye yatırım benimki. 1 Erdoğan dönemi daha görürüz eğer ki CHP kazanamaz ise. Ondan sonra ise CHP'de gelemez ülkenin başına, yüksek ihtimalle memleket partisi gelir. Benim oyum onu destekliyorum ve ileride seni ülkenin başında görmek istediğimi söylememi simgeliyor. Ama kazanamayacağını da biliyorum.

Bu mesajımda 2 kişi "haha" atmış. Eğer ki bu seçimin AKP ve CHP arasında gideceğini dahi bilmiyorsanız oy vermeyin.

İnsanlar size hak vermek zorunda değil ve AKP CHP arasında ise seçim zaten sonuç belli AKP kazanır CHP de böyle fındık zekalı insanlar olduğu sürece.

Kazanamaz. Muharrem'in AKP'yi geçip Cumhurbaşkanı olması zor daha kendi partisinin ilk seçimi bu. Şuanlık CHP'yi geçmeyi çalışması gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı