Muharrem İnce kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kazanmaz. Cunku gencler tarafindan seviliyor. Sadece ama bazi yaslilarda var.
 
Bence 2 tura çıkamayacak bir aday ince. Sonuçta anketler ortada oy oranları ortada. Kimse kimseyi kandırmasın. 2.tura CHP ve AKP'nin çıkacağı çok açık. Elbette isterdim ince 2.tura çıkıp kazansın fakat imkansız :(
 
Hocam şimdi doğru konuşmak gerekirse.

AKP ve CHP var piyasanın eskileri. AKP`ye vermeyen otomatik CHP`ye verecek. Ne olursa olsun kemal dedem iş yapmasa bile ona verecek çünkü yıllardır veriyorlar. Memleket partisinin kitlesi yok. Tarlada çalışan adam radyodan haber izleyen teyze AKP değilse CHP`ye verir.

Memleket partisinin yönetecek adamları yok. Tek başına İnce yetmiyor. O adam evet piyasanın eskisi olsaydı kazanırdı %100 hemde en az %60 alırdı ilk turdan fakat son 3-4 yıldır piyasada olduğu ve son zamanlarda patladığı için en fazla %10 alır. İkinci tura kalamaz. Adamın milli eğitim bakanı, sağlık bakanı falan yok bir konuşmasında "300 tane kişimiz var fakat onların haberi yok" demişti, bunlar plan yapmadan nasıl geçsinler iş başına? Bu yüzden ne kadar istemesekte AKP`yi, zorunda olarak CHP ye vereceğiz. CHP kazansında zaten sonraki seçimde İnce kazanabilir veya birleşebilirler.
 
Hocam şimdi doğru konuşmak gerekirse.

AKP ve CHP var piyasanın eskileri. AKP'ye vermeyen otomatik CHP'ye verecek. Ne olursa olsun Kemal dedem iş yapmasa bile ona verecek çünkü yıllardır veriyorlar. Memleket partisinin kitlesi yok. Tarlada çalışan adam radyodan haber izleyen teyze AKP değilse CHP'ye verir.

Memleket partisinin yönetecek adamları yok. Tek başına ince yetmiyor. O adam evet piyasanın eskisi olsaydı kazanırdı %100 hem de en az %60 alırdı ilk turdan fakat son 3-4 yıldır piyasada olduğu ve son zamanlarda patladığı için en fazla %10 alır. İkinci tura kalamaz. Adamın Milli Eğitim Bakanı, sağlık bakanı falan yok bir konuşmasında "300 tane kişimiz var fakat onların haberi yok" demişti, bunlar plan yapmadan nasıl geçsinler iş başına? Bu yüzden ne kadar istemesekte AKP'yi, zorunda olarak CHP'ye vereceğiz. CHP kazansında zaten sonraki seçimde ince kazanabilir veya birleşebilirler.

Bazı seçmenler var ki sırf Kılıçdaroğluna gıcıklığına gidip AKP'ye bile verirler. Bu halkın cehaletini çok küçümsüyorsunuz.
 
Bazı seçmenler var ki sırf kılıçdaroğluna gıcıklığına gidip AKP'ye bile verirler. Bu halkın cehaletini çok küçümsüyorsunuz.

Evet bir de o kesim var. O kesim büyük rol oynayacak bu seçim. Neler olacak göreceğiz :D
 
%5'ten fazla alamaz bence. Twitter'e, sosyal medyaya bakıp değerlendirmek yanlış olur.
 
Yahu nereye kazanıyor biraz mantık!
AKP %30 net MHP %10 net. CHP %20 net. 6'lı masa bi' o kadar daha. Bağımsız da %5 desen. %5 kalıyor nere kazanıyor İnce😂
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı