CHP'nin karsisinda olmasi sadece AKP'nin ekmegine yag surmektir. Zaten CHP tabanindan geldigi icin AKP oylarini alamayacakti, bak Sinan Oğan geldi takir takir topladi oylari. Bizim gerizekalilarin beyninde yaparsa AKP yapar gibi salakca bir dusunce var. Ellerinde zaten bir miktar guvendikleri bir aday varken neden taninmamis, denenmemis bir adaya oy atip kendi inanclarini riske atsinlar ki. Tayyip Erdoğan o algiyi medyayi ele gecirerek ve mitinglerde ve diger konusmalarinda insanlarin beyinlerini yikayarak yillar icinde olusturdu bu kolay silinecek bir şey degil. Alabilecegi tek oy CHP'nin oylariydi o da %5'in ustunde değildi buyuk ihtimalle. Kendi de eger mandafon okuzu falan degilse bunun farkindadir diye dusunuyorum. Yoksa ben geleyeceğim Cumhurbaşkanı olacağım falan hikaye, deli sacmasi. Secime girmesi CHP'den baska kimseye zarar vermezdi ve verdi de.
Turkiye'de yasayip beyin ayarlarinla oynanmamasi hic mumkun degil, umarim konu uzamaz bende dayanamayip yaziyorum halbuki hicbir yere varamayacagiz. Soylenebilecek cok sey var ama aralarindan isabetli olacak olan sadece Muharrem Ince'nin iyi bir adam olmadigidir.