Muhendislik icin MacBook alınır mı?

emregulen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam elektrik mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım, bilgisayar almayı düşünüyorum ama kararsızım, bütçem 40-45k bandında. MacBook taşınması ergonomisi olarak daha çok hoşuma gidiyor ama emin değilim, Windows mühendislik derslerimde daha işe yarar mı bilmiyorum, fikrinizi merak ediyorum.

Windows kullanıyorum bilgisayarım HP, yazılım öğrencisiyim performans tek kelimeyle mükemmel.

Eğer MacBook için daha elverişli programlar kullanmıcaksanız Windows bilgisayar almanızı öneririm. MacBook sosyal medyada aşırı abartılmış bir ürün. Bence MacBook tasarım ve yazılım için kullanılabilir.

Ben siber güvenlik alanında çalışıyorum ve ASUS marka bir laptopum var. MacBook benim işim için berbat bir cihaz.

Arkadaşlar selam elektrik mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım, bilgisayar almayı düşünüyorum ama kararsızım, bütçem 40-45k bandında. MacBook taşınması ergonomisi olarak daha çok hoşuma gidiyor ama emin değilim, Windows mühendislik derslerimde daha işe yarar mı bilmiyorum, fikrinizi merak ediyorum.
Sadece Elektrik Mühendisliği okuyorsan sektörde kullanılan uygulamaların MAC için sürümü varsa geçmeyi düşünebilirsin. MAC için sürümü olmayan uygulamaları sanal bilgisayar oluşturup Windows kurarsın öyle kullanırsın.
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği okuyorsan MAC tercih etmek iyi bir karar olmaz.
Ergonomik olduğundan tercih ediyorsan Huawei MateBook'larda çok ergonomik onlara da göz atabilirsin.

Sadece Elektrik Mühendisliği okuyorsan sektörde kullanılan uygulamaların Mac için sürümü varsa geçmeyi düşünebilirsin. Mac için sürümü olmayan uygulamaları sanal bilgisayar oluşturup Windows kurarsın öyle kullanırsın.
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği okuyorsan Mac tercih etmek iyi bir karar olmaz.
Ergonomik olduğundan tercih ediyorsan Huawei Matebook'larda çok ergonomik onlara da göz atabilirsin.

MacBook'ta sanal makine açmak işkence gibi hocam. Sadece benim başımada gelmiş olabilir ama sanal makine açacağım diye çipi yakıyordum.

Elma işlemcisi bazı programlarda gıcıklık yapıyor. En doğru bilgiyi meslektaşından balırsın. Makinacı olarak Mac'den uzak dur derim.

Sadece Elektrik Mühendisliği okuyorsan sektörde kullanılan uygulamaların MAC için sürümü varsa geçmeyi düşünebilirsin. MAC için sürümü olmayan uygulamaları sanal bilgisayar oluşturup Windows kurarsın öyle kullanırsın.
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği okuyorsan MAC tercih etmek iyi bir karar olmaz.
Ergonomik olduğundan tercih ediyorsan Huawei MateBook'larda çok ergonomik onlara da göz atabilirsin.
Evet sadece elektrik okuyorum biraz araştırdım kullanabileceğim programlar şunlar
LTspice
Proteus design suits
COMSOL multiphysics
ANSYS
Gmsh
Kicad
Freecad.
Ağırlıklı olarak çizim programı oldukları için Mac in pro modelleri karşılar diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı