Muhhabet kuşum ölecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle olmaz işte... Sabır... Kardeşim sen baştan kendi umutsuzluğundan dolayı hayvanı öldürmüşsün zaten. %10 falan neye göre belirlemiş bunu Allah mı veteriner? Üzülüp burada ağlayacağına git başka bir tanesine. Dediğim gibi gerekirse telefonunu, bilgisayarını satıp tedavi masrafını çıkartıyorsun.

Ekonomi pek güzel değil ülkede ay başı daha gelmeden neredeyse para bitti.

İç organları göğüs kafesine yapışmış yani şans yok.

Elimden geleni yaptım 700 TL'lik ilaç aldım vitamin koydum probiyotik koydum yemeğine suyu içmiyordu şırıngasıyla verdim daha ne yapayım.

Şimdi gittim yemek yiyordu Allah'ım ne olur kuşumu sağlıklı et.
Kim bilir belki de yaşar %10

Kurumuş bazıları.

Ağlamaktan bir hal oldum canım pamuğum benim şu an içerde uyukluyor sağ ayagı tutmuyor azıcık moralmış nefes alırken bayağı yüksek bir ses çıkarıyor ciddi kuyruk sekmesi var yavrumun vakti gelmiş Allah onu cennet gibi güzelliklerle şenlendirsin inşallah.

Geçmiş olsun tekrardan. Elinizden gelen bir şey değil üzülmeyin.

Geçmiş olsun acını anlıyorum. Veterinere durumu anlat gerekirse yatırın 7/24 göz önünde tedavi görmesi daha iyi olur. 8 yıllık kedimi tedavisi yetersiz geldiği için kaybettim. Yatırsalar daha iyi olur yani, gerekirse telefonunu bilgisayarını satıp karşıla, elimden geleni yaptım demek yerine keşkeler çekmeye gerek yok. Tekrar geçmiş olsun.

Kuşlardan sadece egzotik hayvan veterinerleri anlıyor. Oda Türkiye'de sayılı maalesef.

Şimdi gittim yemek yiyordu Allah'ım ne olur kuşumu sağlıklı et.
Kim bilir belki de yaşar %10

Kurumuş bazıları.

Yemek yiyorsa iyi yaşama şansı var. Güncel halini paylaşabilir misiniz? Belki genetik bir hastalığı filan vardır. Olabilir böyle şeyler yapacak bir şey yok.

Belki durumumuz kötü sen nereden bileceksin, çok ön yargılı davranıyorsun şurada acımı paylaşmak istedim sizlerle.
Ben ön yargılı davranmıyorum birader, yaşadığın acıyı defalarca yaşamış birisiyim. Öncelikle sen bu hayvanı alırken bütün sorumluluğunu üstlenmek şartıyla aldın değil mi? Yeri gelir hastalanır, iyileşmesi için senden de fedakarlık gerekiyor tabii! Evlattan farkları yok, olur da bir gün çocuğun olursa onun için de parandan ödün verir misin? Bence vermezsin... Dediğim gibi gerekirse sat bilgisayarını. Kuşu kurtarmak istiyor musun yoksa tevekkül ayağına hiçbir halt yapmayıp ölümünün sorumlusu mu olacaksın?

Ben orada değilim, ama şanslısın bilen birisine denk geldin. Ankara Üniversitesi'nin veteriner fakültesine git. Devlet olduğu için muayene ve ilaç fiyatları özele göre fazlasıyla düşecektir.

Yemek yiyorsa iyi yaşama şansı var. Güncel halini paylaşabilir misiniz? Belki genetik bir hastalığı filan vardır. Olabilir böyle şeyler yapacak bir şey yok.

1687007719233.png

Dediğim gibi gerekirse sat bilgisayarını. Kuşu kurtarmak istiyor musun yoksa tevekkül ayağına hiçbir halt yapmayıp ölümünün sorumlusu mu olacaksın?

Kuşum astım astımın ise bir çözümü yok ayrıca bilgisayarımı satana kadar zaten...

Ben ön yargılı davranmıyorum birader, yaşadığın acıyı defalarca yaşamış birisiyim. Öncelikle sen bu hayvanı alırken bütün sorumluluğunu üstlenmek şartıyla aldın değil mi? Yeri gelir hastalanır, iyileşmesi için senden de fedakarlık gerekiyor tabii! Evlattan farkları yok, olur da bir gün çocuğun olursa onun için de parandan ödün verir misin? Bence vermezsin... Dediğim gibi gerekirse sat bilgisayarını. Kuşu kurtarmak istiyor musun yoksa tevekkül ayağına hiçbir halt yapmayıp ölümünün sorumlusu mu olacaksın?

Ben orada değilim, ama şanslısın bilen birisine denk geldin. Ankara üniversitesi'nin veteriner fakültesine git. Devlet olduğu için muayene ve ilaç fiyatları özele göre fazlasıyla düşecektir.

Muhabbet kuşlarının tedavisi hakkında yapılan hiçbir çalışma yok. Metabolizma hızı yüzünden kedi ve köpeklere göre çok hızlı hastalık ilerler. Dediğinizi yapana kadar rahmetli olma ihtimali bile var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı