Muhteşem bile olsam kendimi dipte görüyorum

Bu aralar onuda yapmaya başlıyorum futbol takımına girmeye çalışacağım olmazsa fitnessa
Fitness olabilir ama o seni düşünmeye yiter daha teknikli ne bileyim Halter, Taekwondo fln olabilir. Fitness'a gidecek arkadaşın sohbeti sarıyorsa sıkıntı yok içine kapanmanı engeller bi tık. Ben mesela Hem haltere hemde fitness'a gidiyorum. Koparma, silkme, squat sonra fitness'a gidiyorum geliyorum Deadlift (gibi). Biraz mutlu etsen aslında kendini o da yardımcı olacaktır bir miktar.

Fitness olabilir ama o seni düşünmeye yiter daha teknikli ne bileyim Halter, Taekwondo falan olabilir. Fitness'a gidecek arkadaşın sohbeti sarıyorsa sıkıntı yok içine kapanmanı engeller bir tık. Ben mesela Hem haltere hem de Fitness'a gidiyorum. Koparma, silkme, squat sonra Fitness'a gidiyorum geliyorum Deadlift (gibi). Biraz mutlu etsen aslında kendini o da yardımcı olacaktır bir miktar.

Fitnessa giden arkadaşlarımın zaten bayağı sohbeti sarıyor ama taekwondoda olabilir. Yeni bir şey yapmak belki beni düzeltebilir. Eskiden mutlu falandım ama çok dalga geçildiği için böyle olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş açıldığımı da hissedebiliyorum aslında kasıntı insanları bıraktım ve artık rahat insanlarla daha çok takılıyorum. Kasıntı insanları hayatımdan silmek istiyorum fakat 2 yıl boyunca annem ve babamdan daha çok gördüğüm insanları silmek zor. Belki de onlar yüzünden bu durumdayım. Onların yanında kasılıyorum fakat rahat arkadaşlarımın yanında rahatım. Belki de artık onları hayatımdan silmem lazım.

Fitnessa giden arkadaşlarımın zaten bayağı sohbeti sarıyor ama taekwondoda olabilir. Yeni bir şey yapmak belki beni düzeltebilir. Eskiden mutlu falandım ama çok dalga geçildiği için böyle olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş açıldığımı da hissedebiliyorum aslında kasıntı insanları bıraktım ve artık rahat insanlarla daha çok takılıyorum. Kasıntı insanları hayatımdan silmek istiyorum fakat 2 yıl boyunca annem ve babamdan daha çok gördüğüm insanları silmek zor. Belki de onlar yüzünden bu durumdayım. Onların yanında kasılıyorum fakat rahat arkadaşlarımın yanında rahatım. Belki de artık onları hayatımdan silmem lazım.
Anlıyorum. Bende yaşadım, hala herkes hergün hersaniye bunları yaşıyor. Dediğin gibi denemelisin. Kasıntı insanlardan hepimiz bıktık. Bu forumu çok sevmesem pek hoş şeyler çıkmazdı ağızımdan .😄 Dert etme onlar dalga geçerek tatmin olan aciz insanlar. Silmelisin. İyi şanslar, gerekirse buradayız.

Anlıyorum. Bende yaşadım, hala herkes her gün hersaniye bunları yaşıyor. Dediğin gibi denemelisin. Kasıntı insanlardan hepimiz bıktık. Bu forumu çok sevmesem pek hoş şeyler çıkmazdı ağızımdan.😄 Dert etme onlar dalga geçerek tatmin olan aciz insanlar. Silmelisin. İyi şanslar, gerekirse buradayız.

Teşekkürler tavsiyelerin ve ilgin için 😁 Umarım bir gün bu sorunlar çözülecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı