Multiplayer vs Offline Oyunlar

Offline vs Online

Oy: 26 56,5%

Oy: 20 43,5%

• Oy verenlerin toplamı
    46
  • Anket kapandı .
Offline diyorum ben. Sebebine gelirsek bir hikaye oluyor ortada genelde. Ve bu hikayeye göre ilerlemek, olayların nasıl gelişeceğini merak etmek her zaman daha iyi olmuştur gözümde. Bu demek değildir ki ben PUBG oynamıyorum. Tabi ki oynuyorum ama bir witcher3 gibi zevkin doruklarında değil :aşk:

Online oyunlar candır. Her şeyden önce yapay zekadan daha gerçekçi deneyimler sunuyor. Öyle 2 mermiyle adam alıp 50 mermiyle ölmeme durumu yok. Ne zor botlar gibi bıktırıcı ne kolay botlar gibi sıkıcı oluyorlar ve bu sayede zevk alıyorsun. Üstelik bu sayede kendini geliştirebiliyorsun, zaten çok oyunculu oyunlar sürekli güncelleme aldığından sıkılma süreci çok çok daha yavaş olur örneğin E-Spor oyunlarından bıkan yok ama tek oyunculu oyunu bir kere oynarsın ne kadar güzel olursa olsun.

Online oyunlar candır. Her şeyden önce yapay zekadan daha gerçekçi deneyimler sunuyor. Öyle 2 mermiyle adam alıp 50 mermiyle ölmeme durumu yok. Ne zor botlar gibi bıktırıcı ne kolay botlar gibi sıkıcı oluyorlar ve bu sayede zevk alıyorsun. Üstelik bu sayede kendini geliştirebiliyorsun, zaten çok oyunculu oyunlar sürekli güncelleme aldığından sıkılma süreci çok çok daha yavaş olur örneğin E-Spor oyunlarından bıkan yok ama tek oyunculu oyunu bir kere oynarsın ne kadar güzel olursa olsun.
Son kısım hariç seçimine saygı duyuyorum. Tek oyunculu bir oyun 1 kereden fazlada oynanır. Örnek : Witcher3-Skyrim-Total War oyunları vb. daha çok var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı