Mutlu değilim

Mis gibi ülkeyiz ama insanımız hiç o güzelligi yansıtamıyor maalesef bu devirde ne yaparsan yap dışlandığın bir zamandasın.
Hocam Türkiye'nin en bitik zamanındayız Z kuşagından biri olarak şunu diyebilirimki bu ülkede en iyi işi yap ama zengin ailenin çocuklarını hiçbir zaman geçemicegindir yaşıtlarımdan gördügüm kadar.
Hocam dışlanmak çok ayrı bir mesele de eskilerden kalma cahil anlayış insanımızından hala gitmemiş. Cinayetlerden tut madde bağımlılığına kadar çok eski kafadan anlayışlar kaldı şimdi ki nesile. Neden bunları örnek verdim diye sorarsanız benim içimde ukte ve içimi yakan iki şeyler bunlar.

Ki dışlanmaya gelecek olursak şu anki yaşamda yalnızlık ilaç gibi geliyor (bana)
"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." (Mustafa Kemal Atatürk)

Peki ya siz kimin izindesiniz gençler? :)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2025-02-28 031605.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-28 031605.png
    443,1 KB · Görüntüleme: 12
Konudan istifade Pera Palas: gece yarısı dizisinde ki İngiliz'lerin işgal ettiği Mustafa Kemal Atatürk'ün tanınmadığı 1946 yılı berbattı 19 Mayıs 1919'da samsuna çıkmadan 3 gün önce yemek töreninde şehit ediliyor senaryo tabii ki ama berbat bir faşizm doğuyor sonrasında. Ağzınıza sağlık hocam. Yıllar geçse de adını anmaya yaşatmaya devam edeceğim. ❤️
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı