Mutlu nasıl olunur?

Serotonin, Dopamin, Endorfin ve Oksitosin adlı hormonların salgılanması sonucu oluşan duygu değişimine Mutluluk denir. Bu hormonların sağlanabilmesi için huzurlu bir ortama, huzurlu hissettiğin insanların yanında olmaya veyahut rahat hissedeceğin olaylar yaşaman gerekiyor. Bunu harici yöntemlerle (Sigara içmek, abur cubur yemek vb.) sağlayabilirsin ancak yapay elde edilen hiçbir şeyin iyi ve kalıcı olmadığını unutma. Önemli olan yaşadığın ânın ve sağlıklı oluşunun kıymetini bilmek. Her nefes bir umut, her umut bir mutluluktur.

Serotonin, dopamin, endorfin ve oksitosin adlı hormonların salgılanması sonucu oluşan duygu değişimine mutluluk denir. Bu hormonların sağlanabilmesi için huzurlu bir ortama, huzurlu hissettiğin insanların yanında olmaya veyahut rahat hissedeceğin olaylar yaşaman gerekiyor. Bunu harici yöntemlerle (sigara içmek, abur cubur yemek vb.) Sağlayabilirsin ancak yapay elde edilen hiçbir şeyin iyi ve kalıcı olmadığını unutma. Önemli olan yaşadığın ânın ve sağlıklı oluşunun kıymetini bilmek. Her nefes bir umut, her umut bir mutluluktur.

Katılıyorum.

Küçük yaşlarda çalışmadan para kazanmayı düşünmemek, boyu kafaya takmamak, kiloyu kafaya takmamak, sivilceleri kafaya takmamak, dövüşmemek, spor yapmak...

Dostum ben çok denedim siliyorum oyun bulamayıp 2 saat sonra geri yüklüyorum ben ne yapabilirim?
Dostum ben de seninle aynı durumdayım, silemiyorum bile gece gündüz lol, hayatım lol oldu.Üstelik shaco mainim hayatsız gibi 6 senedir LoL oynuyorum.Bazen sigara bağımlılığından da beter oluyor.Bu durumdan hiç memnun değilim.Sadece belki arkadaşın iradesi benimkinden güçlüdür diye tavsiye vermek istedim.Çünkü mutlu olamamam konusunda LoLün büyük etkisi olduğunun farkındayım.

Nasıl mutlu olunur ve keyif alınır?
Mersin Mut nüfusuna kaydolun. Hem mutlu olursunuz hem de Mersin'den keyif alırsınız. Şaka bir yana kendinize hobi edinip boş zamanlarınızı doldurursanız yoğunluktan kendi durumunuzu bile unutuyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı