Mutsuz bir ailede büyümek

Dünyaya 5 parasız getirdi diye salak diyorsan saygısızsındır dostum, başka sebepler var mı bilmiyorum.
Şimdi bütün ailevi meseleleri buraya dökmeyeceğim ama sadece mesele para değil onu bil yeter. Sadece şu şükürcü zihniyete kanmayın.

Senin anana babana hitap etmenden belli seviyen.
Acınacak haldesin.
Bir gün uyuşturucu parası için akşam bültenlerine çıkarsın.
Senin başka ne meselen olacak.

Adam kavgalara alet oluyorum diye üzülüyor millet burada ayrı telden kavga çıkarıyor.

Bir moderatörün buraya el atması lazım. Araştırmadan buraya sorular sormak çok saçma. Burada tartışmak yerine sorularınızı Google'da aratın, Technopat'ta değil. Çünkü burada bilende konuşuyor bilmeyende. Google'da bulamıyorsanız açın Kuranın mealini okuyun.

Dostum arkaplanda olan meseleleri biz bilemeyiz ama şiddet falan varsa salak denmeyi hakediyorlardır.
Uyuşturucu müptezeli demeye getirdi ya meseleyi kafalara bak sadece gülüyorum Herkes düşüncesini yazıyor bu şahıs gelip ortalığı karıştırıyor.

Dostum arkaplanda olan meseleleri biz bilemeyiz ama şiddet falan varsa salak denmeyi hakediyorlardır.
İstediği oyunu vs almamışlardır.
Ya da PC yasaklamışlardır.
Klasik ergen tripleri.
Ailesinin parasıyla M2SSD makalesi yaparken sıkıntı yok.

Uyuşturucu müptezeli demeye getirdi ya meseleyi kafalara bak sadece gülüyorum Herkes düşüncesini yazıyor bu şahıs gelip ortalığı karıştırıyor.
Bu kafayla bağımlılardan pek farkın yok.

Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.
Belki de böylesi daha hayırlıdır.
Olmuyorsa olmuyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…