Mutsuzluk hissi nasıl geçer?

Gülüp geçenler olabilir ama ramazan ayındayız. Namaz kılmıyor san 2 rekat namaz kıl ve içindeki sıkıntının gitmesi için Allah'a dua et. Şahsen ben öyle yapıyorum. Kimse seni anlamasa, içindeki mutsuzluğun nedenini bilmese bile Allah biliyor.

Öyle içten yazıyorsunuz ki anlatamam. Yazdığınız şeyler sihirli gibi, mutluluk saçıyor. O duyguyu hissediyorsunuz. İnanılmaz bir şey. Eminim ki yakında güzel haber vereceksiniz bizlere. Muhteşem insansınız. Çok doğru, insan ne olursa olsun mutlu olmaya çalışmalı. Çok güzel anlattınız yine. Kelimeler yetmez, paha biçilmez... Sizin sayenizde daha çok mutlu oldum diyebilirim. Çok ama çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. 22 yaşında bir insanın hayata nasıl bakacağını gösterdiniz. İyi ki buraya geldim ve sizin gibi güzel insanı tanıdım artı olarak yazılarınızı okudum. Çok şanslıyım çok... Bu yazıyı yazarken gülümseyerek yazıyorum. Mutluyum... sağ olun. sağlıklı ve mutlu günler dilerim size.

Böyle bir şey yapana diyemem tabii. Kendi fikri, kendi düşüncesi.

Yazın sıcağında 16.5 saat susuz kalmak kesinlikle zararlı, tıpçı olmaya gerek yok. Bir de çevremde bakıyorum adamın çocuğu 7 yaşında oruç tutuyor, gelişim çağındayken.

- Sevgili yap veya arkadaşların ile takılmaya çalış.
- Tek başına mutlu olacağını sanmıyorum şunu yap bunu yap diyenlere bakma o dedikleri şeyleri arkadaşlarınla yaparsan keyifli olur.

Himym Barney Stinson;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…