Mutsuzum

Katılım
24 Eylül 2015
Mesajlar
276
Yer
istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben de çok azıcık psikoloji sorunu var. Ben bundan 2 ay önce bir rüya gördüm çok kötüydü çok etkilenmiştim. Rüyamda bulunduğum yer yani mahalle yanıyordu yani kıyamet gibiydi sonra doktora gittim ilaç verdi %90 düzeldi ama içimde hala bir his var. Nasıl desem anlatamıyorum değişik bir şey sanki boşuna yaşıyormuşum gibi dünyanın sonu yakında gelecek gibi. Bazen kendi kendime endişeleniyorum bazen mutluyum ama rüyadan önce hayatım çok güzeldi :(:cry: . Yardım edecek var mı lütfen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir rüya insani bu hale getirmemeli. Bence rüyayi bahane edip o rüya asil sorunlarina nedenmiscesine inaniyorsun.
Benim en son gördügüm kabus'da kizim ve oglum beni öldürmeye calisiyordu mesela. Bu kabus hayatimi zehrediyor ise, ya bende bir sorun vardir ya da psikolojik alt yapim cok zayiftir.

Dünyanin sonu gelecek inan, belki yarin belki 1000000 sene sonra. Bunlar icin simdiden endiselenmene gerek yok, hep beraber gidecegiz nasilsa öbür tarafa. :)
Kendine haftalik plan cikar, hobilere yönel, aklindan olur olmadik seyleri sil. Sev, Sevil, Sevis.

Kolay Gelsin... :)
 
Rüyalara pek takılmamak gerekir. Rüyalar gün içerisinde karşılaştığımız, gördüğümüz ya da aklımızın bir ucunda kalan görüntülerin, beynimiz tarafından bize karmaşık bir şekilde aktarılmasıdır. Yani eğer bir şeye ne kadar fazla kafa takarsanız onu görme ihtimaliniz artar. Ayrıca gidin bir abdest alın, varın secdeye, açın ellerinizi Yaradana. İçinizin huzur dolduğunu hissedeceksiniz.
 
Zaten o ilaçları yapanlar da o kadar sene boşuna okuyor doktora falan yapıyorlar, hükumetler de o ilaçlara zaten cahilliklerinden izin veriyorlar hele ki o ilaçları reçeteye yazan doktorları hiç bir bilgileri yok.
Ben de bu gün sabaha doğru bir rüya gördüm. Yan binadaki komşunun tavuğunu birisi çalıyordu yanında eşi ve çocuğu da vardı sonra adam tavuğun kafasını ağzına alarak tavuğu öldürdü ben de bunu görüp komşuya haber verdim ama bir yanda da pişman oldum adam belki fakir ihtiyacı vardır diye. Çok saçma bir rüyaydı sabah uyandığımda gülüyordum bu duruma.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı