MUX olmayan laptopta LoL'de nasıl FPS yükseltilir?

12500H ile ben nasıl 260 FPS falan alıyorum? 5800H da boru değil, takım savaşını bilmem ama normal zaman 70-100FPS az.
MUX aciksa kapatip dene. 5800H'in ne oldugu onemli degil burada, MUX olmadigi icin GPU bant genisligi daraliyor. Harici GPU goruntuyu dahili GPU uzerinden aktariyor.

MUX aciksa kapatip dene. 5800H'in ne oldugu onemli degil burada, MUX olmadigi icin GPU bant genisligi daraliyor. Harici GPU goruntuyu dahili GPU uzerinden aktariyor.

MUX yok kullandığım laptopta. Dedigim gibi bu anormal durum.

Sizin cihazınızda MUX olabilir mi?

Hayır yok, olsa söylerim zaten. HDMI portunun harici GPU'ya bağlı zaten elinizde monitör varmış, deneyin göreceksiniz zaten.

Format atın derim, genel olarak sürücüsel olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizinle aynı cihaz, alınan FPS belli.

MUX yok kullandığım laptopta. Dedigim gibi bu anormal durum.

Hayır yok, olsa söylerim zaten. HDMI portunun harici GPU'ya bağlı zaten elinizde monitör varmış, deneyin göreceksiniz zaten.

Format atın derim, genel olarak sürücüsel olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizinle aynı cihaz, alınan FPS belli.

Video sahibi de benim. :) Video kısa olduğu için böyle maalesef, takım savaşlarında ve ejder ruhları ortaya çıktığı anda bir video çekeyim FPS 70-90 arası.

Hocam bu arada sizde hangi cihaz var? Sanırsam sizde aynı muhabbet yüzünden mağdursunuz. :)

Son düzenleme:
Video sahibi de benim. :) Video kısa olduğu için böyle maalesef, takım savaşlarında ve ejder ruhları ortaya çıktığı anda bir video çekeyim FPS 70-90 arası.

Tahmin etmiştim biraz evet size ait olduğunu nickten. Başka videolar da çok daha yüksek performanslar var. Bence format atıp öyle bakın. Veya DDU ile temiz sürücü kurulumu deneyin.

Hocam bu arada sizde hangi cihaz var? Sanırsam sizde aynı muhabbet yüzünden mağdursunuz. :)

Onda da MUX yok evet, Aorus kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı