Çözüldü MUX switch geçiş anahtarı bulunamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zxrSwenzy

Centipat
Daha fazla  
Laptopumda MUX switch mevcut kullanım kılavuzunda da yazıyor. Power tuşu sarı yanıyorsa ekran DGPU'ya kırmızı yanıyorsa IGPU'ya beyaz ise seçim kısmında yazıyor. Ancak seçim kısmında hiçbir tuşa basmamama rağmen IGPU'ya bağlanıyor. Ben de NVIDIA kontrol panelinden ekran kısmına erişemiyorum buradan özel çözünürlülük oluşturamıyorum. Laptopum MSI Thin GF63 12ve RTX 4050 ve i7 12650H olan MSI Center'a girdiğimde de discrete Graphics diye bir seçenek yok ne yapmalıyım?

Çözüm
MSI Center içinde görünmüyor ise MUX yoktur. Göründüğü gibi NVIDIA denetim masasında da ayarı görünmüyor Advanced Optimus. Ben de bu kasada MUX olmadığını hatırlıyorum bu konfigürasyon için. BIOS içinde de yoksa dediklerim kanıtlanır. Çok düşük ihtimal ama varsa şanslısınız.
Özel çözünürlük oluşturmak istiyorsanız Intel'in kontrol panelinden oluşturmanız gerek çünkü MUX switchiniz kapalı durumda.

MSI Center içinde görünmüyor ise MUX yoktur. Göründüğü gibi NVIDIA denetim masasında da ayarı görünmüyor Advanced Optimus. Ben de bu kasada MUX olmadığını hatırlıyorum bu konfigürasyon için. BIOS içinde de yoksa dediklerim kanıtlanır. Çok düşük ihtimal ama varsa şanslısınız.

Çözüm

BIOS'a baktığımda ekran bölümü var orada hatırladığım kadarıyla dGPU PCI PCH ve GFX var bunların hepsini ayrı ayrı denedim hepsinde de görüntü gelmedi.

BIOS'a baktığımda ekran bölümü var orada hatırladığım kadarıyla dGPU PCI PCH ve GFX var bunların hepsini ayrı ayrı denedim hepsinde de görüntü gelmedi.

Bugüne kadar MUX Switch'in hiç bozulduğunu görmedim. Bundan dolayı mevcut değildir dediğim gibi.

Özel çözünürlük oluşturmak istiyorsanız Intel'in kontrol panelinden oluşturmanız gerek çünkü MUX switchiniz kapalı durumda.

Intel'den oluşturuyorum Black bar olmuyor ama CS2'yi açtığımda Black barlı gibi oluyor. Siyah olan yerlerde masaüstü görünüyor.

Bugüne kadar MUX Switch'in hiç bozulduğunu görmedim. Bundan dolayı mevcut değildir dediğim gibi.

Tamamdır. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…