MUX Switch ve MUX Switch olan cihazlar hakkında sohbet

Monster abra v16.6.3 modeli var elimde. Bios insydh2o olduğu içın bu ayara giremiyorum ne yapmam lazım? Hdmi ile televizyona takınca, intel hd gösteriyor yine. Mini Display port'u üzerine taksam nasıl sonuç alabilirim? Yada elimde eski vga'lı monitör var, bunu dönüştürücü olarak kullansam etki eder mi?

Acer an515-55 aldım. Rtx2060 + i7 10750H kombinasyonu olan. Single channel 16 gb ram var. Hem ısınıyor. Hemde FPS yerlerde. Pes 2021 de 92 derece işlemci 110 FPS. Hdmi ile bağladım monitöre 180 fps. Direk Intel uhd grafiğini devre dışı bıraktım. Pes 2021 e girdim laptop ekranından 5 fps alıyorum. İptal de edemiyosun işlemci içindeki gpu yu. Hem ordan vermeye çalıştığı için görüntüyü işlemcide gereksiz ısınıyor. 12 bin tl verdim. İade edeceğim. Bunun yerine mux olan hangi laptop alabiliriz ? Tulpar önerir misiniz ? Şu model : Tulpar T7 V20.3.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

@Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M

Buna benzer bir konu ile ilgilenmiştim sanırım 🤔

Yurt dışından MUX olan kaliteli önerilebilir, bu Tulpar modelleri elinizde kalabilir, Tulpar etiketi altında Abra bu. Anakart yanma gibi riskleri kabul ediyorsan al.
Diğer forumda da konuşuyoruz 😁. Bunlar yeni gelecek ama şuan stokta bile yok. O sorunları çözüp piyasaya süreceklerini umuyorum ben en azından.

Acer AN515-55 aldım. RTX2060 + i7 10750H kombinasyonu olan. Single Channel 16 GB RAM var. Hem ısınıyor. Hemde FPS yerlerde. PES 2021 de 92 derece işlemci 110 FPS. HDMI ile bağladım monitöre 180 FPS. Direk Intel UHD grafiğini devre dışı bıraktım. PES 2021'e girdim laptop ekranından 5 FPS alıyorum. İptal de edemiyorsun işlemci içindeki GPU'yu. Hem oradan vermeye çalıştığı için görüntüyü işlemcide gereksiz ısınıyor. 12 bin TL verdim. İade edeceğim. Bunun yerine MUX olan hangi laptop alabiliriz? Tulpar önerir misiniz? Şu model: Tulpar T7 V20.3.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

@Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M

Hocam bunu önermiyorum, bütçeniz ne kadar?

12 bin TL şu an bendeki model bu

İade edeceğim yüksek ihtimalle. Hem ısınıyor hem de FPS çok düşük veriyor yukarıda yazdım zaten ayrıntılı.

Nitro severek tavsiye ettiğim bir model değil zaten hocam, eminim sorunlu Tulpar bile (bence) daha iydir. İade edin kurtulun.

Nitro severek tavsiye ettiğim bir model değil zaten hocam, eminim sorunlu Tulpar bile (bence) daha iydir. İade edin kurtulun.
Evet tahmin edebiliyorum diğer forumda 2 arkadaşlar excalibur alma nitro 5 al dediler. Şimdi sesleri çıkmıyor. Bende biliyordum iyi olmadığını. Bu yeni herhalde elemanların bi bildiği vardır dedim. Dediğim gibi sesleri çıkmıyor şimdi. Ne alacağız peki öneri laptop var mı bunun yerine monster alayım diyodum bende zaten

Evet tahmin edebiliyorum diğer forumda 2 arkadaşlar Excalibur alma Nitro 5 al dediler. Şimdi sesleri çıkmıyor. Bende biliyordum iyi olmadığını. Bu yeni herhalde elemanların bir bildiği vardır dedim. Dediğim gibi sesleri çıkmıyor şimdi. Ne alacağız peki öneri laptop var mı bunun yerine Monster alayım diyordum bende zaten

Hocam GameGaraj Fenix alırdım şahsen. Ama risk alırım derseniz v20.3 alabilirsiniz. Nitro'nun tekrarını yaşatma ihtimali çok yüksek maalesef.

Hocam GameGaraj Fenix alırdım şahsen. Ama risk alırım derseniz v20.3 alabilirsiniz. Nitro'nun tekrarını yaşatma ihtimali çok yüksek maalesef.
Isınsın önemli değil performans verecekse. Mux switch vardır sanırım tulparda ? Tukparda, Nitroya nazaran içinde 3060 max p ve 10875H olacak sonuçta. Ryzenli laptopta alabilirim. Gamegarajın laptoplar kaliteli mi ki ? Mux switch var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı