MUX Switch olmayan laptop monitöre bağlanmasına rağmen FPS artışı olmadı

Atlanan noktalar var. Optimus bypass için monitörü harici ekran kartı üzerine bağlı bir görüntü çıkışına bağlamak ve Windows ayarlarından laptop panelini kapatmak gerekiyor (istisnai durumlar olabiliyor). Bu şekilde iGPU devre dışı kalıyor. Ayrıca MUX'un abartılı yok, hele arkadaşın oynadığı CPU temelli oyunlarda ciddi artış veriyor MUX veya Optimus bypass yöntemi. Bu arada Dual channel RAM mevcut mu?

Harici ekran kartı üzerine bağlı bir görüntü çıkışını nasıl bulabilirim? Bir de laptop panelini nasıl kapatacağım? Ayrıca RAM Dual değil tek kanal 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran kartı üzerine bağlı bir görüntü çıkışını nasıl bulabilirim? Bir de laptop panelini nasıl kapatacağım? Ayrıca RAM Dual değil tek kanal 16 GB.

NVIDIA Denetim Masası içinde PhysX yapılandırması var, oradan bakabilirsin hangi çıkış hangi ekran kartına bağlı diye. Laptop paneli ayarlar içinde ekran sekmesinden yapılabiliyor. Telefonda yazman uzun oluyor, ufak bir kurcalayarak bulabilirsin. Single channel RAM ile aldığın FPS normal şu an onu da ekleyeyim.

NVIDIA Denetim Masası içinde PhysX yapılandırması var, oradan bakabilirsin hangi çıkış hangi ekran kartına bağlı diye. Laptop paneli ayarlar içinde ekran sekmesinden yapılabiliyor. Telefonda yazman uzun oluyor, ufak bir kurcalayarak bulabilirsin. Single channel RAM ile aldığın FPS normal şu an onu da ekleyeyim.

Bu dediklerinizi yaparsam monitörden randıman alabilir miyim?

Bu dediklerinizi yaparsam monitörden randıman alabilir miyim?

CPU temelli oyunlarda evet. NVIDIA Denetim Masası üzerinden PhysX yapılandırması sekmesinden ekran görüntüsü atar mısınız? Sabah inceleyeceğim.

CPU temelli oyunlarda evet. NVIDIA Denetim Masası üzerinden PhysX yapılandırması sekmesinden ekran görüntüsü atar mısınız? Sabah inceleyeceğim.
Ekran Alıntısı.PNG

Herkes bilgili kesilmiş de her HDMI çıkışı Harici karta çıkmıyor. Birçok sistem için evet, HDMI hariciye çıkıyor. Ama Dahili'ye çıkanlar da var. Elimde çünkü örnek sistem var.

Bu arada harici üzerinden tek çıkışlı görüntü performansa çok yararlı etkiler sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı