MUX Switch'i olmayan ASUS TUF F16 laptop iade edilmeli mi?

destt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda ASUS TUF F16 laptop satın aldım. Bu ürünün bazı modellerinde MUX switch vardı fakat benim aldığım üründe bu özellik olmadığını fark ettim. Sırf bu durumdan dolayı sizce ürün iade edilmeli mi? Yoksa bu iki mod arasında eskiden söylendiği kadar bir performans kaybı yok mu?

O kadar da önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. En fazla 2, 3 FPS düşük alırsın. Bu değerler senin için önemli ise sen bilirsin.

O kadar da önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. En fazla 2, 3 FPS düşük alırsın. Bu değerler senin için önemli ise sen bilirsin.

MUX'un faydası daha fazla aslında. Oyun harici işlerde ekran kartını devre dışı bırakabiliyorsunuz batarya açısından iyi oluyor gerçi bunu başka yollarlada yapmanız mümkün. Diğer bir faydası bende laptopun ekran tepki süresi farklılaşıyor.

Kontrol merkezinden fotograf atar misiniz, NVIDIA denetim masasinda gozukmuyor mu?

1763808685404.png

Şöyle bir bölüm var, burada NVIDIA GPU seçildiğinde PC yeniden başlatma istemiyorsa MUX Switch yoktur gibi bir bilgi okudum ama doğru mu bilmiyorum.

1763809128127.png

Şimdi de bunu gördüm, bu da sanırım Mux Switch olduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı