MW 3 Warzone'da silah nasıl açılır ve level nasıl kasılır?

Randro

Femtopat
Katılım
14 Ağustos 2023
Mesajlar
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
YouTube'dan biraz araştırdım. DMZ girin falan diyorlar. Oyuna yeni başladım. DMZ girince Warzone 2'ye atıyor. Anlamadım zombie modu diyorlar. Onun içinde MW3 satın almam lazım. Plunder modu var tam olarak olayı ne anlamadım ama kendi loadoutumla oynuyorum. Skin açmak istiyorum. Videolarda çok iyi loadoutlar var onları yapmak içinde seviye istiyor. Ne yapmam lazım sizce?
 
Sen oynadıkça XP kazanacaksın, o şekilde de seviye atlayacaksın, seviye atladıkça da yeni skinleri açacaksın kardeşim bu iş bu kadar basit. MW III kasmak istiyorsan MW III gir ve multiplayer modunu oyna ama eğer Warzone kasmak istiyorsan işte o DMZ, Battle Royale ve Plunder gibi modları oynayacaksın. Ne tür bir şey istiyorsun daha spesifik bir soru sorarsan daha iyi cevap verebilirdim aslında.
 
Sen oynadıkça XP kazanacaksın, o şekilde de seviye atlayacaksın, seviye atladıkça da yeni skinleri açacaksın kardeşim bu iş bu kadar basit. MW III kasmak istiyorsan MW III gir ve multiplayer modunu oyna ama eğer Warzone kasmak istiyorsan işte o DMZ, Battle Royale ve plunder gibi modları oynayacaksın. Ne tür bir şey istiyorsun daha spesifik bir soru sorarsan daha iyi cevap verebilirdim aslında.

Ya silahlarımı kasıp normal Battle Royale'ya da resurgence falan oynamayı düşünüyorum.
 
Ya silahlarımı kasıp normal Battle Royale'ya da resurgence falan oynamayı düşünüyorum.
Hocam en çok hangi silahı kasmak istiyorsan elinde o silah varken görev yap, kutu aç silaha da XP veriyor. Ama unutma silahın parçasını açmak istiyorsan aktif etmen lazım. Örneğin M4A1'e dürbün açacaksın demi, envanterden açmak istediğin dürbüne bir kere tıklayınca Amory Mission adı altında görev açacak işte 2 tane günlük görev bitirirsen o dürbünü açabiliyorsun gibi gibi.
 
Ya silahlarımı kasıp normal Battle Royale'ya da resurgence falan oynamayı düşünüyorum.

O zaman sen komple Warzone oyna. İlk önce zaten envanterinde olan bir silahı seç ve onunla oynamaya başla. Oynadıkça dediğim gibi seviye atlayıp yeni silahların kilidini açacaksın onun dışında silahın skin kısmına girersen normal bordo kamuflaj, ejderha derisi desenli vb. skinler göreceksin onların türlerine göre gereksinimleri var. Mesela (yanlış hatırlamıyorsam) ejderha derisi skinlerini açmak için hipfire (dürbünle nişan almadan klasik CS tarzı ateş etme tarzı) ile kill alman gerekiyor. 25, 50, 100, 250 gibi kill sayısı istiyor her bir skin. Aparatlar da aynı şekilde sen o silahı oynadıkça silah seviye atlıyor ve yeni yeni aparatlar açılıyor.
 
Silahlardaki camo diyorsan onu silahlardaki görevlere bakarak anlayabilirsin. 50 headshot, 50 adet silahı sabitleyerek kill alma vs.

Silah skini için parayla 1100 CoD points satın alıp o sezonki Battle Pass'deki mevcut skinleri alabilirsin. Blackcell denilen animasyonlu ek operatör ve silah skinleri için ayrıca paket satın almanız gerekiyor CP ile sahip olamıyorsun.

Store kısmında operatör skin setini almak için daha fazla para verip ayrıca CP ile satılan skinleri alabilirsin.

Plunder modunda tekrar spawn olabildiğiniz için daha hızlı silah seviyesi kasabilirsin. Armory unlock ilede istediğiniz eklentiyi kasabilirsin. Ancak silaha takmak için genede yüksek seviye şart. Meta denilen en iyi silahları internetten araştırıp onları tercih edin. Haritadaki yeşil renkte gösterilen Bounty, Upload Intel, Most Wanted vs gibi görevleri seçtiğiniz silahı kullanarak XP kasabilirsin.

Ancak oyun da pc üzerinden wh, aimbot açan ve chronus zen ile konsol üzerinden de mermi sekmesini engelleyen cihaz sayesinde sizinle yeni başlamış oyuncuların sizden daha iyi skor alabileceğini unutmayın.
 
Silahlardaki camo diyorsan onu silahlardaki görevlere bakarak anlayabilirsin. 50 headshot, 50 adet silahı sabitleyerek kill alma vs.

Silah skini için parayla 1100 CoD points satın alıp o sezonki Battle Pass'deki mevcut skinleri alabilirsin. Blackcell denilen animasyonlu ek operatör ve silah skinleri için ayrıca paket satın almanız gerekiyor cp ile sahip olamıyorsun.

Store kısmında operatör skin setini almak için daha fazla para verip ayrıca cp ile satılan skinleri alabilirsin.

Plunder modunda tekrar spawn olabildiğiniz için daha hızlı silah seviyesi kasabilirsin. Armory unlock ile de istediğiniz eklentiyi kasabilirsin. Ancak silaha takmak için gene de yüksek seviye şart. Meta denilen en iyi silahları internetten araştırıp onları tercih edin. Haritadaki yeşil renkte gösterilen bounty, upload Intel, Most Wanted vs gibi görevleri seçtiğiniz silahı kullanarak XP kasabilirsin.

Ancak oyun da PC üzerinden wh, aimbot açan ve chronus zen ile konsol üzerinden de mermi sekmesini engelleyen cihaz sayesinde sizinle yeni başlamış oyuncuların sizden daha iyi skor alabileceğini unutmayın.

Kendime güzel bir loadout yaptım plunderda şu anda Full onunla oynuyorum ve iyi gibi şu anlık.
 

Geri
Yukarı