teknomekno
Centipat
Arkadaşlar öncelikte forumda yeniyim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. 1 yıl önce aldığım HP laptopum ilk günden beri oyun oynarken (en düşüğünden en ağır oyuna kadar) bir süre sonra ısı 85 dereceyi bulunca soğutmak için FPS 10'a kadar düşüyor ve o saniyeden sonra toparlayamıyor. PC ısınana kadar GTA 5'i rahat oynayabiliyorum 5 dk içinde ısı 85'i buluyor. Her şeyi denedim arkadaşlar bilinen ne varsa işlemciyi yuzde 80'lere çektim olmadı, işlemci turbosunu kapattım olmadı, düşünün en düşük ayarlar 30 FPS'e sabitledim ona ragmen yine olmadı tabii biraz daha fazla oynadım 15 dk
Artık bir yol gösterin ısınan bilgisayar gördümde en düşük oyunlarda bile 5 dakikada ısınanı görmedim oyun düşmanı resmen. 3-4 GB'lık oyunlarda bileısınıp kasıyor. Bu sistemden harikalar yaratmasını tabii ki beklemiyorum ama bu kadar da kötü olabileceğini düşünmüyorum sonuçta 4600 lira az para değil.
HP laptop i5 1.6 GHz Turbo ile 3.4 GHz 8250U, 8 GB RAM, NVIDIA MX130 ekran kartı. Özelliklerim iyi değil biliyorum fakat en düşük oyunda bile ısınması can sıkıyor.
HP laptop i5 1.6 GHz Turbo ile 3.4 GHz 8250U, 8 GB RAM, NVIDIA MX130 ekran kartı. Özelliklerim iyi değil biliyorum fakat en düşük oyunda bile ısınması can sıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: