MX 450 laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 13.560
Krallar konsolda ki 30 FPS'e çok takılmayın PC de ki gibi değil akıcıdır konsolun 30 FPS'i.

30FPS her yerde 30FPS'dir. Konsolda 30 kare ile PC'de 30 kare nasıl aynı olmayabilir? Saniyede 30 kare görmekten bahsediyoruz. Konsola geçince matematik mi değişiyor?

Laptop alacağım öyleyse.
Umarım harici kartlı laptoplardan daha ucuz fiyatlı olur.

Series X ile S arasında çok fark olsa da oyuncu bilgisayarı olmayan bir bilgisayarda oyun oynamaktansa Series S tercih ederim.

30FPS her yerde 30FPS'dir. Konsolda 30 kare ile PC'de 30 kare nasıl aynı olmayabilir? Saniyede 30 kare görmekten bahsediyoruz. Konsola geçince matematik mi değişiyor?

O optimizasyon ile o kadar akıcı ki. PS4 oynadığımdaki 30FPS ile PC'ye geçip oynadığın 30FPS'in hissiyatı çok farklı. Denemeni öneririm.

O optimizasyon ile o kadar akıcı ki. PS4 oynadığımdaki 30FPS ile PC'ye geçip oynadığın 30FPS'in hissiyatı çok farklı. Denemeni öneririm.

Ben de konsol deneyimledim, iyi bir PC varsa elinizde o kadar da fark yok ya. Hatta güçlü bir bilgisayardaki oyun deneyimi bana kalırsa daha bile iyi. PC'den konsola geçince dediğiniz farkın olması için PC ile konsolun arasında çok fazla güç farkı olması lazım. Mesela Series S ile X kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Series X ile s arasında çok fark olsa da oyuncu bilgisayarı olmayan bir bilgisayarda oyun oynamaktansa Series S tercih ederim.

Kanka farklı oluyor optimize ediyorlar internetten bakabilrisin TV ile de alakalı biraz ben laptopumu PC'ye bağlayınca bile 30 FPS daha akıcı oluyor büyük ekranda tam belli olmuyor yani ve optimizasyonda gelince 60 FPS oluyor neredeyse.
Arada kaldım cidden Ryzen 6000 serili bir laptop ya da Series S alacağım.

Kanka bak üstte arkadaş dedi ya Series S'te akıcı olabilmesi için oyunun grafiklerinden çok az kısıyorlar emin ol 6000'li APU da o grafikleri kıssan dahi o akıcılığı alamazsın bence Series S yani ama tercih yine sana kalmış bu arada ben 6000'lerin apusunu bilmiyorum. GTX 1650'yi baz alarak söylüyorum kendi ekran kartım1650 yani şu an sana yazdığım tüm yorumları GTX 1650 vs Series S olarak düşündüm ona rağmen Series S diyorum gerisini sen düşün.

Ben de konsol deneyimledim, iyi bir PC varsa elinizde o kadar da fark yok ya. Hatta güçlü bir bilgisayardaki oyun deneyimi bana kalırsa daha bile iyi. PC'den konsola geçince dediğiniz farkın olması için PC ile konsolun arasında çok fazla güç farkı olması lazım. Mesela Series S ile X kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sence? Series S daha mı mantıklı olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı