MX 450 laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 13.575
Arada kaldım cidden Ryzen 6000 serili bir laptop yada Series S alacağım.
Zaten bir oyun konsolu ile dahili ekran kartına sahip bir bilgisayarı kıyaslamak bile mantıksız. Tanıtımında 1080P çözünürlükte çoğu oyunu oynatabileceğini söylemişler lakin düşük ayarda açacaktır. Zaten ilk önceliğiniz oyun ise Konsol almak ya da düzgün bir sistem almak daha mantıklı.

Oynarsınız ama üstüne biraz daha koysanız 1650 ya da 3050'li bir bilgisayar alabiliyorsunuz. Ayrıca MX serisinden bir ekran kartı olan bilgisayarlar biraz fazla ısınıyor gibi.
Peki konsol mu yoksa ucuz bir Full HD laptop ve 100 Mbps internet alıp geforce now mu? Geforce now da istediğim her oyunu oynayamıyorsam o zaman Series S yine en iyisi.

GeForce NOW'da istediğiniz oyunu oynayabilmeniz için o oyuna sahip olmanız gerekiyor desteklediği platformlarda. Ben her zaman konsol tercih ediyorum ama konsol tercih meselesi. Oyunu nerede oynamayı tercih ettiğinize bağlı. Klavye ve mouse mu, kontrolcü mü.

Oynarsınız ama üstüne biraz daha koysanız 1650 ya da 3050'li bir bilgisayar alabiliyorsunuz. Ayrıca MX serisinden bir ekran kartı olan bilgisayarlar biraz fazla ısınıyor gibi.

GeForce NOW'da istediğiniz oyunu oynayabilmeniz için o oyuna sahip olmanız gerekiyor desteklediği platformlarda. Ben her zaman konsol tercih ediyorum ama konsol tercih meselesi. Oyunu nerede oynamayı tercih ettiğinize bağlı. Klavye ve mouse mu, kontrolcü mü.
Hayır bütün pc oyunlarını destekliyor mu yoksa ssdece belirli oyunlar mı dedim. Bu zamana kadar hep klavye mouse kullandım kontrolcü yeni bir deneyim olur.

Hayır bütün pc oyunlarını destekliyor mu yoksa ssdece belirli oyunlar mı dedim. Bu zamana kadar hep klavye mouse kullandım kontrolcü yeni bir deneyim olur.

He yok, yavaş yavaş desteklediği oyun sayısı artıyor ama hayır, tüm oyunlar desteklenmiyor.

Hocam muhabbete bakın zaten vaz geçtim Xbox alacağım.

O zaman Xbox alacağım.

Yani, eğer sıkışık bütçeniz varsa Xbox Series S alıp Game Pass'la birçok oyunu oynayabilirsiniz. Ben konsolda oyun oynamaktan çok daha fazla keyif alıyorum. Kontrolcüyle birlikte aldığım geri dönüş beni memnun ediyor. Bilgisayarda da kontrolcüyle oynanabiliyor, fakat aynı güçte bir bilgisayar toplamak ya da hazır sistem veya laptop satın almak daha pahalıya geliyor. Şu an Series S sahibiyim ama yaklaşık bir buçuk ay içinde PS ekosistemine geri dönmeyi planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı