Thermal Grizzly baksan daha iyi gibi. Diğerlerine göre daha iyi. İlla büyük almak için de çabalama. 1-2 gr olsun ama kaliteli olsun.Tam sipariş ediyordum ama forumda beğenmeyenler olmuş. Kryonaut mu almalıyım yoksa MX-6 mı? Kryonaut ve bu ürün orijinal midir?
Attığım linkten almak işime gelir çünkü kuponum var da.![]()
Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8W - Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8W - Yüksek Performanslı Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8W - Yüksek Performanslı Termal Macun özelliklerini incele, 179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya MX6 alabilirsin.
Orijinal midir hocam?Thermal Grizzly baksan daha iyi gibi. Diğerlerine göre daha iyi. İlla büyük almak için de çabalama. 1-2 gr olsun ama kaliteli olsun.
Anladım hocam.Farklı modeller hocam hydronaut benim attığım.
Amazonsa orijinaldir. Amazonda çakma ürün satmak her babayiğidin harcı değil.Attığım linkten almak işime gelir çünkü kuponum var da.
Orijinal midir hocam?
Tam sipariş ediyordum ama forumda beğenmeyenler olmuş. Kryonaut mu almalıyım yoksa MX-6 mı? Kryonaut ve bu ürün orijinal midir?
Amazon.com.tr @192809Laptop kullanıyorsanız Hydronaut, masaüstü için Kryonaut önerebilirim. MX-6'nın 2 gramlığını bulamadım ben, 4 gramına o kadar para vermeye de gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.