MX-6 termal macun sahte mi?

Tavsiyemi dinledigin icin teşekkür ederim magdur olmani istemedigim icin israr ettim. Yoksa gereksiz masrafa girecektin laptopun da açılıp kapanmaktan pert olacakti.

Abartmayın açılıp kapanmaktan pert falan olmaz, Pullsar bold ve Xigmatek pti macunu bizzat çip üzerinde kullanıyorum, Boldu'u forumda birçok kişi kullanıyor, sizin önerdiğiniz PTM7950 muadili Kryosheet'i ve Carbon'u bizde biliyoruz test edip performansını görmediğimiz için önermiyoruz.

Tavsiyemi dinledigin icin teşekkür ederim magdur olmani istemedigim icin israr ettim. Yoksa gereksiz masrafa girecektin laptopun da açılıp kapanmaktan pert olacakti.

Macunun nasıl kullanilacagini eline ulastiginda haber et anlatayim.

Tamam gelecek perşembe gelecek macun.

Abartmayın açılıp kapanmaktan pert falan olmaz, Pullsar bold ve Xigmatek pti macunu bizzat çip üzerinde kullanıyorum, Boldu'u forumda birçok kişi kullanıyor, sizin önerdiğiniz PTM7950 muadili Kryosheet'i ve Carbon'u bizde biliyoruz test edip performansını görmediğimiz için önermiyoruz.
Better be safe than sorry. Demisler :)

Abartmayın açılıp kapanmaktan pert falan olmaz,
Deneyimsiz ellerde macun surmenin o laptopa neler yapabilecegini tahmin edebiliyorum tek eksik arkadasin ne kadar deneyimli oldugunu bilmemem.

Boldu'u forumda birçok kişi kullanıyor,

Hocam su anda Türkiye'de laptopunu Monster servisine gonderip MX4 uygulamasi yaptiran ardindan da yillarca hiçbir seyin farkinda olmadan kullanan o kadar cok insan var ki. O yuzden kendim kullanip sonuclarina emin olmadigim hiçbir seyi kimseye onermiyorum.

Son düzenleme:
Kyrosheet ile ilgili veri varsa elinizde paylaşın bizde önerelim, ben aldım Carbon ile birlikte test etmek için zaman bulamıyorum.

Bu arada faz değişimli pad uygulaması deneyimsiz biri için macundan daha zor olur.

Evet daha zor ama garanti bir cozum PCM'ler termal macunun gelecegi cunku. Direct Die uygulamalarda neredeyse butun laptop ureticileri PCM macunlar kullaniyor. Ben de bir bildiklerinin oldugunu dusunuyorum. Su anda elimde test yapabilecegim bir cihaz yok ama arkadasimin bilgisayarinda iyi sonuç verdi. Olu bir macunu degistirdigimiz icin kesin sayilar veremiyorum.

Bu arada faz değişimli pad uygulaması deneyimsiz biri için macundan daha zor olur.
Neyse ki aldigi miktar 2 kullanim icin yeterlidir hatta belki 3. icin bile yetebilir deneyimli ellerde.

Evet daha zor ama garanti bir cozum bilgisayarım'ler termal macunun gelecegi cunku. Direct die uygulamalarda neredeyse butun laptop ureticileri bilgisayarım macunlar kullaniyor. Ben de bir bildiklerinin oldugunu dusunuyorum. Su anda elimde test yapabilecegim bir cihaz yok ama arkadasimin bilgisayarinda iyi sonuç verdi. Olu bir macunu degistirdigimiz icin kesin sayilar veremiyorum.

Neyse ki aldigi miktar 2 kullanim icin yeterlidir hatta belki 3. icin bile yetebilir deneyimli ellerde.

Hocam siz nasıl uygulanır yazabilir misiniz?

Hocam siz nasıl uygulanır yazabilir misiniz?
Adamin Turkce'si berbat konusamiyor falan ama videodan nasil kullanildigina dair bir izlenim olusturabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamin Türkçe'si berbat konusamiyor falan ama videodan nasıl kullanildigina dair bir izlenim olusturabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok basitmiş uygun boyut da kes koy parmak değdirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı