- Makaleler
- 5
DVD olabilir eğer sığarsa.Flash bellek'te başka bir şey olsa sıkıntı olur mu?
DVD olabilir eğer sığarsa.Flash bellek'te başka bir şey olsa sıkıntı olur mu?
Hayır yazdırmadım. Yani sadece direkt içine attım.Siz ISO'yu flash belleğe yazdırdınız mı? Eğer yazdırdıysanız içindeki dosyalar, programlar silinmiştir zaten.
Öyle olmaz, Rufus ile (ya da alternatifiyle) yazdırman lazım.Hayır yazdırmadım. Yani sadece direkt içine attım.
Hayır yazdırmadım. Yani sadece direkt içine attım.
Hocam içine attığınızda olmaz. Normal dosya atar gibi atmışsınız siz. Rufus programı ile yazdıracaksınız. İçindeki bilgiler silinecek. Flash belleği PC'ye takıp bana dosya gezgininden SS atabilir misiniz?
Hocam şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir?Bu program yardımı ile ISO dosyasını yazdırmanız gerekecek.
Rufus - The Official Website (Download, New Releases)
Rufus is a small application that creates bootable USB drives, which can then be used to install or run Microsoft Windows, Linux or DOS. In just a few minutes, and with very few clicks, Rufus can help you run a new Operating System on your computer...rufus.ie
ISOda skrun var sanırım, Internet Download Manager ya da benzeri bir programla mı indirdiniz?Hocam şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir?
Eki Görüntüle 983548
Hayır normal indirdim. Şimdi tekrar indirip, tekrar deneyeceğim.ISOda skrun var sanırım, Internet Download Manager ya da benzeri bir programla mı indirdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.