Furkanreiss
Centipat
- RAM
- 8
Hocalarım merhaba. i5 1135G7 MX350 sahip Acer laptop aldım GTA 5 oynarken NVIDIA erkan kartının yüzde 13 civarlarında Intel ekran kartının ise 22 civarlarında dolaştığını gördüm. Bu yüzden FPS sorunu ve drop sorunu yaşıyorum tam performansla çalışmıyor ekran kartı bu sorun sadece GTA 5'te oluyor. CS:GO'da böyle bir sorun olmuyor onda ekran kartı %100 kullanıyor ve istediğim performansı alıyorum. GTA 5'te de bu şekilde çalışması için ne yapabilirim?
Not: Laptop yüksek performans modunda çalışıyor ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp en güncel sürücüyü yükledim yine de olmadı nvide Denetim Masası'ndan GTA 5 exe dosyalarını NVIDIA kart olarak seçtim ise yaramadı en son format attım ve tekrar yükledim GTA 5 yine düzelmedi.
Not: Laptop yüksek performans modunda çalışıyor ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp en güncel sürücüyü yükledim yine de olmadı nvide Denetim Masası'ndan GTA 5 exe dosyalarını NVIDIA kart olarak seçtim ise yaramadı en son format attım ve tekrar yükledim GTA 5 yine düzelmedi.