GTX 1050 Ti :D
Hectopat
MSI Afterburner üzerinden MX350'ye nasıl OC yapabilirim, detaylı bir şekilde yazabilecek var mı?
Zaten yapılmıyor hocam çoğu modelde. Benim laptopta R9 M265X var ve yapılmıyor.Laptop olduğundan pek mantıklı olmaz.
Zaten yapılmıyor hocam çoğu modelde. Benim laptopta R9 M.265X var ve yapılmıyor.
Laptopta yapmak mantıklı mıdır? Tartışılır, gaming laptop olsaydı bir sorun olmazdı ısınma açısından ama +25 veya +50 arttırılabilir bence core clock. Memory clock ise +100 veya +150 olursa bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.MX modellerinin desteği var ve sorunsuzca çok da güzel overclock olabiliyorlar.
Şuan telefondayım, bilgisayarın başına geçince atarım.GPU-Z'den bir ekran fotoğrafı atar mısınız?
Isınmıyor ki, en baba oyunlarda 77'yi geçmedi.Yapmanızı tavsiye etmem. Zaten laptoplar ısınan cihazlar, bir de overclock yaparak kombi yapmayın.
Overclock yapsan bile en faza 5-10 FPS etkileyecek. Ben o kadar bir değer için bilgisayarı riske atmazdım, veya ömrünü kısaltmazdım.Şuan telefondayım, bilgisayarın başına geçince atarım.
Isınmıyor ki, en baba oyunlarda 77'yi geçmedi.
Laptopta yapmak mantıklı mıdır? Tartışılır, Gaming laptop olsaydı bir sorun olmazdı ısınma açısından ama +25 veya +50 arttırılabilir bence Core clock. Memory clock ise +100 veya +150 olursa bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.