MX930 vs GTX850M

oyun oynamak istiyorsanız GTX 850M tabi ki. Performans olarak GTX850M çok daha iyi ama gücü çok yer. hem ofis hem oyun için kullanabilirsiniz ama batarya süresi daha az olur.

Oyun oynamak istiyorsanız GTX 850M tabii ki. Performans olarak GTX850M çok daha iyi ama gücü çok yer. Hem ofis hem oyun için kullanabilirsiniz ama batarya süresi daha az olur.

Laptop olarak bakıyorum hocam arada oyun oynamak için 2 bilgisayar arasında kaldım. Bir yandanda diyorum uygun fiyatlı olanı alıyim GeForce NOW alırım. Siz ne dersiniz?

süper bir internet bağlantısına sahip değilseniz GeForce NOW önermiyorum. 930mx alırsanız genellikle ofis laptoplarında olur o tarz ekran kartları işlemcisi de aynı şekilde tasarruflu olur, belki 5-6 saat kullanabilirsiniz. GTX 850M'de de sağlam bir batarya varsa 3-4 saat gibi bir süreyi görebilirsiniz. Yani eğer oyunu gerçekten az oynuyorsanız, geforce now'ı rahatça çalıştırabilecek bir internetiniz varsa, 930mx'i tercih edebilirsiniz. Ama güç gerektiren işler yapacaksanız, 850M daha iyi olur.

Süper bir internet bağlantısına sahip değilseniz GeForce NOW önermiyorum. 930MX alırsanız genellikle ofis laptoplarında olur o tarz ekran kartları işlemcisi de aynı şekilde tasarruflu olur, belki 5-6 saat kullanabilirsiniz. GTX 850M'de de sağlam bir batarya varsa 3-4 saat gibi bir süreyi görebilirsiniz. Yani eğer oyunu gerçekten az oynuyorsanız, GeForce NOW'ı rahatça çalıştırabilecek bir internetiniz varsa, 930MX'i tercih edebilirsiniz. Ama güç gerektiren işler yapacaksanız, 850M daha iyi olur.

Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı