RX6600 vs RX5700 vs RTX2070 vs RTX3060

Bütçe
5000
AMD Radeon alıp da bir ömür yazılımsal sorunlarla uğraşmaktan iyidir.

Tamam hocam. Konuşmanın nereye gideceği belli oldu. 5700XT kullandım, 6900XT kullanıyorum 2 arkadaşım 5500XT kullandı 1 tane bile sorun yaşamadık ama kullandığım 2070 bir ton yazılımsal sorun çektirdi bana kendi kendine driver silmeler. Oyunlardan atmalar. Sizden birkaç mesaj önce bir arkadaşa NVIDIA fanboyluğuyla ilgili bir şey yazmıştım dakikalar sonra maruz kalacağımı tahmin etmemiştim ama haklı çıkarıyorsunuz beni işte ne güzel.

Tamam hocam. Konuşmanın nereye gideceği belli oldu. 5700XT kullandım, 6900XT kullanıyorum 2 arkadaşım 5500XT kullandı 1 tane bile sorun yaşamadık ama kullandığım 2070 bir ton yazılımsal sorun çektirdi bana kendi kendine driver silmeler. Oyunlardan atmalar. Sizden birkaç mesaj önce bir arkadaşa NVIDIA fanboyluğuyla ilgili bir şey yazmıştım dakikalar sonra maruz kalacağımı tahmin etmemiştim ama haklı çıkarıyorsunuz beni işte ne güzel.
Ben fanboyluk yapmıyorum kendimde 2018'de Amd radeon kart kullandım 12 saat driver kurmakla uğraştığımı bilirim ben. Arkadaşlarım radeon rx 500 serisi kullanırken çektikleri işkencelerden bıkıp gtx 1660 serisine geçince maara'dan çıkmışcasına seviniyorlardı. Kardeşime gtx 1060 6gb arıyordum bulamadım ve mecburiyetten rx 580 8gb aldım kart 2. gününde siyah ekran hatası verdi. Şimdi o kart eski nesil böyle olması normal demeyin. Gt 210 bile kaç yıllık kart olduğu halde driver hatası vb. vermiyor günümüzde. Amd radeon kas gücünde gayet başarılı f/p denebilir ama iş yazılıma geldi mi allah sabır versin.

Ben fanboyluk yapmıyorum kendimde 2018'de AMD Radeon kart kullandım 12 saat driver kurmakla uğraştığımı bilirim ben. Arkadaşlarım Radeon RX 500 serisi kullanırken çektikleri işkencelerden bıkıp GTX 1660 serisine geçince Maara'dan çıkmışcasına seviniyorlardı. Kardeşime GTX 1060 6 GB arıyordum bulamadım ve mecburiyetten RX 580 8 GB aldım kart 2. gününde siyah ekran hatası verdi. Şimdi o kart eski nesil böyle olması normal demeyin. GT 210 bile kaç yıllık kart olduğu halde driver hatası vb. vermiyor günümüzde. AMD Radeon kas gücünde gayet başarılı F/P denebilir ama iş yazılıma geldi mi Allah sabır versin.

Hocam zaten RX500 serisinin sorunlu bir seri olduğuun herkes biliyor ve ben bunu inkar etmiyorum ama sizin gidip ben RX500 serisinde sorun yaşadım deyip RX6000 serisi önerdiğimiz bir arkadaşa AMD almamalısın demeniz saçmalıktan başka bir şey değil. GTX970'de 3.5GB VRAM koyup 4 GB diye pazarladılar diye ben millete gidip RTX3000 ve RTX4000 serisi kart almayın demiyorum yani. Bir oturun düşünün ne alaka.
Eski kartların sorun çıkarması normal demeyeceğim dediğiniz gibi normal değil o yüzden ben kimseye RX500 serisi bir kart önermiyorum zaten. RX5000 serisinde bile az da olsa sorun vardı bu yüzden arkadaşa RX 5700 XT almayın diyoruz burada. RX6000 serisi ise miss gibi bir seri.

Hocam zaten RX500 serisinin sorunlu bir seri olduğuun herkes biliyor ve ben bunu inkar etmiyorum ama sizin gidip ben RX500 serisinde sorun yaşadım deyip RX6000 serisi önerdiğimiz bir arkadaşa AMD almamalısın demeniz saçmalıktan başka bir şey değil. GTX970'de 3.5GB VRAM koyup 4 GB diye pazarladılar diye ben millete gidip RTX3000 ve RTX4000 serisi kart almayın demiyorum yani. Bir oturun düşünün ne alaka.
2 Ay önce bir fb grubunda sapphire nitro rx 6900xt alan bir arkadaş vardı. Forza horizon 5'de ekranda yırtılmalar. nokta nokta mor, yeşil ışıldamalar yaşıyordu. Ben açıkcası güvenemiyorum. Tercih etmiyeceğim ürünü de tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı