My summer car benzeri oyun önerisi

Adam_88

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2020
Mesajlar
3.081
Makaleler
3
Çözümler
15
RAM
4 GB RAM
Ekran kartı
HD 6670
Anakart
H110M PRO VD
İşlemci
i3-6098P
Oyunu 2019,2018 ve 2017 bu senelerden birinde başladım bu oyuna ve artık sıkılmaya başladım yaklaşık 12 kere araba topladım nostalji olsun diye eski sürümleri falan indirdim ama artık sıktı ara sıra açıp oynuyorum my summer car benzeri dediğim arabayı toplayıp sürmek falan. Car Mechanic Simulator düşünüyorum o kadar.
Not: My winter car adlı bir oyun geliyor bu oyun my summer carın devamı olacak onu da çok düşünüyorum çıktığında derhal oynayacağım.
 
Jalopy ve Car mecahnic simulator.
 
My Summer Car nasıl bilmiyorum ama Car Mechanic Simulator gayet eğlenceli. Bütün parçalarla tek tek uğraşmak, kendi arabanı oluşturmak zevkli. Araba seven bir insan bu oyunu da sever diye düşünüyorum.
 
My summer car nasıl bilmiyorum ama Car Mechanic Simulator gayet eğlenceli. Bütün parçalarla tek tek uğraşmak, kendi arabanı oluşturmak zevkli. Araba seven bir insan bu oyunu da sever diye düşünüyorum.

Bilmiyorsan söyleyeyim my summer car özetle araba toplayıp çalıştırıyorsun ama yemek, yorgunluk gibi ihtiyaçlarımız var oyunda kazalar çok gerçekçi çok daha fazla gerçek olsun istiyorsan öldüğümüzde gerçekteki gibi bir daha giremiyoruz o Save'ye falan.
 

Geri
Yukarı