MYP ile yatay geçiş, kesin gözüyle bakılabilir mi?

altugc

Kilopat
Daha fazla  
Ben şu anda end. Müh. Okuyorum seneye güz dönemi için farklı bölüme itüye geçmeyi planlıyorum.
Benim puanım 467,01425 bölümün kapattığı puan da 466,90285. bu aşırı puan yakınlığı sizce sorun teşkil eder mi? Geçişime kesin gözüyle bakabilir miyim? Ona göre şu anki okulumu biraz salacağım çünkü pek sarmıyor derslere girmek.
Teşekkürler.

Ben şu anda end. Müh. Okuyorum seneye güz dönemi için farklı bölüme itüye geçmeyi planlıyorum.
Benim puanım 467,01425 bölümün kapattığı puan da 466,90285. bu aşırı puan yakınlığı sizce sorun teşkil eder mi? Geçişime kesin gözüyle bakabilir miyim? Ona göre şu anki okulumu biraz salacağım çünkü pek sarmıyor derslere girmek.
Teşekkürler.

Kesin gözüyle bakmayın bence ne olur ne olmaz

Yatay geçişe hiçbir şekilde kesin gözüyle bakılmaması lazım. Ne olacağı belli olmaz. Yatay geçişe bel bağlayanlar varsa da bir sene mezuna kalıp sınava tekrardan hazırlanması daha mantıklı olur.

Yatay geçişe hiçbir şekilde kesin gözüyle bakılmaması lazım. Ne olacağı belli olmaz. Yatay geçişe bel bağlayanlar varsa da bir sene mezuna kalıp sınava tekrardan hazırlanması daha mantıklı olur.

Aynen öyle hocam doğru söylemiş

arkadaşlar soranlar ve konuya denk gelecekler için yazıyorum, okulu kazandım şu anda kayıt işlerini hallediyorum. yukarıda yazdığım gibi de ikinci dönem tamamen saldım okulu yine de ne olur ne olmaz siz öyle yapmayın tüm yazı bu yüzden stresli geçirdim.

Arkadaşlar soranlar ve konuya denk gelecekler için yazıyorum, okulu kazandım şu anda kayıt işlerini hallediyorum. Yukarıda yazdığım gibi de ikinci dönem tamamen saldım okulu yine de ne olur ne olmaz siz öyle yapmayın tüm yazı bu yüzden stresli geçirdim.

Peki 23 puan farkım var sizce ben geçer miyim?

Peki 23 puan farkım var sizce ben geçer miyim?
yani 23 puan farkı iyi bir fark ben 0,1 puan farkıyla girdim ama kontenjan farkı, o puandaki yığılma da etkiler. önceki senenin sonuçlarını inceleyin, öğrenci işleriyle iletişime geçin belki hiç o 2 kontenjana başvuran bile yoktur mesela.
başarılar iyi şanslar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı