N11 artık güvenli değil, dolandırıldım ve satıcı arayıp tehdit ediyor

Etzell

Picopat
Bir tane ürün aldım ve orijinal mi diye sormama rağmen kapak resmindekinden farklı ve farklı satıcılarda yan sanayi diye satılan ürünün aynısını yan sanayi ürünü gönderdi. Yorumda düzgün dille sordum bunların patronu velet arayıp heyecanlanma lan lun benle senli benli konuşma ben boğaziçi işletme mezunuyum diye asıp kesip sövüp kapattı. Sonra 2. eleman aradı farklı düzgün konuşuyorum yine buda zırlayınca dedim siz adana madana keko dizileri izleyen kamera şakası velet grup musunuz? yüzüme kapatıyorlar. Sonra arıyorlar şikayet etmeyeyim diye geri vites abi abi abi.

İstanbul'da delikanlı esnaf yok görmedim, satıcıya bakıyorum İstanbul'sa almıyorum. N11'de hep yaşanıyor bunlar, iyi satıcıda çok ama dolandırıcı da. İşin yoksa uğraş, kafa ütülesinler, kayıt oluştur bekle. Hepsiburada'nın canını yiyeyim, satıcı müşteriyi arayamaz aradığı an bitti onun aboneliği. N11 kurumsallıktan çıkmış tirrek yuvası olmuş.

İsmi oturmuş, değerlendirme sayıları yüksek ve pozitif satıcıdan almazsan başına gelir. Sende ilan koyabilirsin N11'e. Arada bir kaç tane böyle çürük çıkıyor bu durum N11'i güvensiz yapmaz. Amazon bile bana 3060 Ti aldığımda 3060 gönderdi sonra iade aldılar fakat olabilecek durum bunlar.

Bilerek herkese farklı ürün gönderen satıcılar, iade kabul etmemek için kitap kadar hikaye uyduran satıcılar, sahte takip kodu kullanıp kargo parasını almaya çalışan dolandırıcılar ve çok daha fazlası N11 üzerin de bolca var N11 ve GittiGidiyor bu dolandırıcılar yüzünden benim için biteli çok oldu.

Urunler distributorlerin garantisi altindadir. Faturasi sozde oldugu sürece kullandiginiz markanin distributoru gerekli hizmeti verecektir.

Mesela Hepsiburada'da sıvı soğutmam arızalandığı zaman talep oluşturmak için siteyi kullanıyordum. Oradan yenisini göndermişlerdi. Burada da aynı mantık olursa nasıl talep açacağım ki o zaman.

İsmi oturmuş, değerlendirme sayıları yüksek ve pozitif satıcıdan almazsan başına gelir. Sende ilan koyabilirsin N11'e. Arada bir kaç tane böyle çürük çıkıyor bu durum N11'i güvensiz yapmaz. Amazon bile bana 3060 Ti aldığımda 3060 gönderdi sonra iade aldılar fakat olabilecek durum bunlar.
%99 ve 200 tane olumlu yorum, 7 tane olumsuz yorum. Amazon'u bilmem ama N11'de bot basıyorlar emin oldum. Bilip bilmeden insanları eleştirmeyin.

Mağazaların %95'i İstanbul'da. Bomboş bir genellemeden ibaret konu.
6 tane ürün aldım, 5 tanesi Konya, İzmir, Antalya, Diyarbakır şehirlerinden geldi sen neyi anlatıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı