n11.com fuarda sergilenmiş GTX 1050 Ti

1000 lira bence o kart için çok fazla. NVIDIA kart alıncakasa en az GTX1650 Super alınmalıydı bence.
@rydn
RX570, GTX1050 Ti ekran kartını tokatlıyor. Yakın güçte falan değil.

O zaman üstünüde siz tamamlıyorsunuz?
1650 Super sistemimde darboğaz yapardı. Darboğaz yapacak karta 500 TL fazla para vermenin anlamı yok.

Hocam CPU nedir?

@rydn
10-15 FPS mi fark var? Yakın güçte kartlar falan değil. İkinci el GTX1050 Tİ ekran kartına o kadar verene kadar 1350 liraya Sıfır GTX1650 Super alırdım. Alınmış bir kere. İade hakkı yoksa hayırlı olsun demek düşer sadece.

Hocam 1050 Ti darboğaz yapmaz
Ama 1650 darboğaz yapr 1050 Ti iyi seçim.

Aynen bende öyle düşündüm 300 400 fazla vermenin anlamı yok. Sistemimi uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim şuanki ekran kartım GT 9500 1080P monitöre uymadığından alıyorum.

Aynen bende öyle düşündüm 300 400 fazla vermenin anlamı yok. Sistemimi uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim şuanki ekran kartım GT 9500 1080P monitöre uymadığından alıyorum.

Hocam zaten Ultra High takıntınız yoksa çatır çatır oynatır oyun dışında da işlerinizi rahatlıkla görür.

Aynı Ekran kartını bende kullanıyorum ve çok memnunum. Son oyunlar hariç(FIFA 20, NBA 2K20, Far Cry 5, PUBG) hepsini çatır çatır oynatıyor hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı