N11 Güvenilir mi?

Thieves

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir sistem topladım Vatan'dan ve bu sistem resimde görüldüğü üzere 2580 TL ediyor.

d.JPG

Fakat bildiğiniz gibi Vatan 9 taksit yapıyor. N11'den aynılarını bulmaya çalıştım ve sanırım buldum galiba bilmiyorum. Bir üründen 3-4 tane olduğundan pek emin değilim. N11'de 12 taksit olduğundan babamda buradan almamızı istiyor. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Ben pek güvenemedim açıkçası. Sadece bilgisayar üzerine yoğunlaşmış bir siteden almak varken günlük hayat üzerine yoğunlaşan bir siteden almak saçma geldi ve güvenemedim. Bir üründen 10 tane olması da beni tereddüte soktu ve aynı ürünün değişik fiyatlarda olması çok kafamı karıştırdı. Sizden bu konuda yardım istiyorum görseli de buraya atıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
f.JPG

Sıkıntı çıkar, sıkıntı çıkmaz. Satıcıya göre değişir cevap. Seçtiğiniz parçaların her biri farklı mağazalar. Hangisi sahtekar hangisi dürüst bilemeyiz. Önceki satışlarına bakın, insanlar memnun mu öğrenin. Buna göre güvenip güvenmemeye karar verebilirsiniz.

Peki bir sıkıntı çıkar ise yardımcı oluyorlar mı? Ben pek taraftarı değilim malesef sizin düşünceniz nedir? Babamıda pek sıkıntıya sokmak istemiyorum.

Anladım teşekkürler. Bu arada verdiğiniz sitelerin hepsi 9 taksite kadar yapıyor, ben zaten 12 taksit için n11 bakmıştım :)

Çok teşekkür ederim ilginiz için bu gidişle vatandan alıcam iyi forumlar.

Ben kendi kullandığım işlemci, güç kaynağı ve RAM'i N11'den aldım. Mağaza puanı yüksekse alışveriş yapabilirsiniz.

Yeni gördüm yorumunu.Ben okudum yorumları %90 üstünde mağaza puanları çoğuda iyi güzel diyor fakat birkaç kişide işlemcinin fanı parçalandı, ekran kartı bozuk geldi gibisinden yorumlar yazmış. Bunları görüncede insan ya bende onlardan olurda iadede sıkıntı yaşarsam diye düşünüyor tabi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı