N11 para idesi yapmıyor

Lexix

Kilopat
Katılım
3 Kasım 2015
Mesajlar
767
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.

Bugün paramın yatmayacağından o kadar eminim ki konuyu önceden açıyorum. Bunlar sürekli oyalıyor, inanılmaz kötü (bence bilerek ve isteyerek düzeltilmeyen) bir sisteme sahipler. Kaç kere durumu anlatmak, yardım almak istediysem de yardımcı olmuyorlar. O kadar sakin bir şekilde konuşup hakkımı arıyorum ki sizlere anlatamam. Karşımdaki de bir çalışan diye saygılı olmaya çalışıyorum ama inanılmaz bir şekilde geçiştiriliyormuşum gibi hissediyorum.

1 yıl önce n11.com üzerinden almış olduğum kulaklığı iade amacıyla aldığım mağazaya geri gönderdim. 2 ay beklememe rağmen mağaza ürünü aldı ve garantiye de vermedi, ayrıca geri de yollamıyor. Kısacası çaldılar. Para iadesi istemediğimi ve ürünümü geri istiyorum bozuk ya da değil desem bile n11 inatla satıcıyı korurcasına cevaplar veriyorlar. Kısacası N11 yetkilileri paramın iade edileceğini yapacak bir şey olmadığını söylediler fakat bu sürede beni sürekli oyaladılar "ürün için beklemeniz lazım" şöyle böyle diyerek.



Yukarıdaki açıklamayı daha detaylı olarak bakmak isteyen arkadaşlar okuyabilirler. Asıl konu alt kısımdadır.


İlk önce paramın 5 iş günü içerisinde bankaya talimat vereceğiz dediler. Bankaya talimat vermediklerinden ya da bir aksilik olduğundan dolayı 1 hafta beklemek zorunda kaldım. Sonra tekrardan param yatmadı diye aradığımda 3 iş günü içerisinde aranacaksınız dendi. 1 2 gün sonra aradılar. "Evet doğru söylüyorsunuz, ödeme yapılamamış" gibi saçma saçma şeylerle karşılaştım. En sonunda 26 Kasım tarihinde ödemeyi bankaya ilettiklerini söylediler. Hesabıma 7 iş günü içerisinde yatacağı ile ilgili bir SMS aldım. Fakat arayıp sorduğumda cumaya kadar yatar merak etmeyin gibi cevaplar alıyorum.

Ben bu durumda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. 2 ay mağaza tarafından garantiye yollanmayan ve benden alınıp kayıplara karışan mağaza tarafından bekletilmem yetmezmiş gibi bir de n11 gibi büyük bir şirketin 1 aydır para iadesi yapamamasına ya da yapmamasına gibi olaylarla karşı karşıya kalıyorum.

Her türlü fikre açığım. Benim yaptığım bir yanlışlık, eksiklik varsa yazmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

(14.11.2021 tarihinden 03.12.2021 tarihine kadar hala param yatırılmadı.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Blackburnxxx @xP4RSx

Ben de şikayette bulunmayı düşünmüştüm fakat ürünün faturası yok. n11 kendi sitesinde e-fatura saklamıyormuş. Bana e posta olarak yada ürünle beraber fatura göndermediler. Tabi ben ürünle fatura gelmeyince nasıl olsa e postaya atmışlardır diye hiç bakmamıştım. Diğer bütün alışveriş siteleri e-fatura yollarken n11 bunu yapmıyor.

Bu durumda kalınca ben de nasıl şikayet edeceğimi bulamadım işin açıkcası. Ürünün tarafıma yollandığı ile alakalı e-postalar var fakat bir faturası yok. Bu durumda şikayet edebilir miyim?
 
Bence satan adama malını geri göndermediği için N11'de fatura göndermenizi için ama avukat birine sorarsan daha iyi cevaplar ama ilk defa fatura göndermeyen ilk defa gördüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı