N11 sipariş durumu

Hocam ben sisteme bilgilerin yüklenmediğine inanıyorum, aynı ürünü alan arkadaşların başına da gelmiş, hâlâ İkitelli aktarma şubesinde gözüküyor bu saat olmuş, yarın gelme ihtimali var bence, inşaallah gelir😁
Şuan benim ürünümde ikitelli aktarmada. Bu sabah şubelere kargolar büyük ihtimal gelip dağıtım yapılır.

Şuan benim ürünümde ikitelli aktarmada. Bu sabah şubelere kargolar büyük ihtimal gelip dağıtım yapılır.
Hocam az önce baktım saat 05.42 Adana transfer araca yüklendi yazıyor, sisteme geç giriliyor, yani şu an kargo bi ihtimal Adana’da şubede inşaallah öyledir
Hocam hem kargo takipte hem de az önce Aras Kargo’nun benim siparişimin ulaşacağı şubeyi aradım az önce her ikisinde de bugün teslim edilecek şu an teslimatta diyor, bugün öğlene kadar çalışmıyorlar mı? Yanlış mı biliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Hocam cumartesi teslim etmediler bugünde teslim etmiyorlar😥 ne yapayım ben şimdi, cumartesi “teslimat gün içerisinde yapılamadı”ğı için gelmedi bugün getirmezler mi? İlaa benim mi gidip almam gerekiyor?
Hocam saat 10.00’da teslimata çıktı bu saat oldu gelmedi hâlâ saat kaça kadar teslimat devam ediyor ona göre şubeye gideceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı