Hocam bir daha sipariş edersem diye soruyorum, saat kaç gibi sipariş edersem o gün kargolanır? Ona göre sipariş ederim bir dahakine daha alacağım bir sürü şey var, sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum
Alan arkadaşlar var forumda onlara sıkıntısız 2 gün içerisinde ulaşmış, ben dün saat 17.30 gibi sipariş ettim, mesai saati bittiği için mi geç kargolanıyor acaba.
Elime ulaştıktan sonraki 14 gün değilim hocam, daha önce mouse ve kulaklık aldım Hepsiburada’dan bir aras ile diğeri yurtiçi kargo ile geldi Allah’a şükür sıkıntı yoktu inşaallah bunda da olmaz sağ salim gelir.
Hocam o zaman bugün saat 16.00’da kargolanacak yarın şubeye gelecek, kargocular cumartesi dağıtıma çıkıyor mu?
Hayattaki şansım ilk defa klavye sipariş ettim evdeki elimi acıtıyor, onda da sınava denk geldi, neyse tamam hocam teşekkür ederim yardımlarınız içinEvet çıkıyor fakat bu cumartesi sınav var ve sokağa çıkma yasağı uygulanacakmış belki dağıtmayabilirler kargo şubesini arayıp sorarsanız daha iyi bilgi alırsınız.
Tahmin ettiğiniz gibi az önce kargolandı diye bildirim geldiGeç verilen siparişlerde bir sonraki gün kargolanabiliyor. Bugün olmasa bile yarın kargoya verirler.
Hayattaki şansım ilk defa klavye sipariş ettim evdeki elimi acıtıyor, onda da sınava denk geldi, neyse tamam hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.
Şimdi aklıma geldi hocam kargocular sokağa çıkma yasağında da çalışıyor, yani büyük ihtimal inşaallah cumartesi gelecek, hepinize teşekkür ederim.
Tahmin ettiğiniz gibi az önce kargolandı diye bildirim geldi.
Eki Görüntüle 594942
1 Klavye normal midir? Klavyenin ağırlığını 1, 5 KG diye biliyorum.
Teslim süresi tahminidir. Yoğunluktan dolayı Pazartesi günü belki dağıtıma çıkabilir.Eki Görüntüle 595512Hocam ben Adana’da oturuyorum, kargo teslim süresi 48 saat yazıyor ama kargo daha İstanbul’dan çıkmamış bana nasıl 48 saat içinde teslim edecekler? Bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı? 48 saat içinde teslim etmeleri hiç mümkün gözükmüyor da, bir şeyler yapabilir miyim?
Hocam bari İstanbul’dan çıkartsaydılar, adamlar onu bile yapmamışTeslim süresi tahminidir. Yoğunluktan dolayı Pazartesi günü belki dağıtıma çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.