Taha K.
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Kaldırım mühendisi
Arkadaşlar N11 üzerinden DeepCool LT520 sıvı soğutmayı satın aldım fakat ürünün pompası arızalı çıktı, 10dk çalıştıktan sonra çok yüksek bir şekilde sanki akvaryum hava motoru gibi fazla bir ses çıkarıyor, bu ses gerçekten dayanılmaz seviyede ürün kesinlikle bozuk, durum ürünün ses seviyesini beğenip beğenmemem değil kesinlikle arızalı bunu bir netleştirelim zaten ilk kez sıvı soğutma kullanmıyorum. Bunu açıklama sebebim sıvı soğutmalarda her zaman bir miktar ses oluşur diye beni darlayacak arkadaşlarımıza açıklama olmasıdır.
N11 satıcısı ürünün değişimini talep ettiğimde ürünün servise gönderileceğini bunun 20 gün süreceğini söyledi fakat yeni aldığım ürün için 20 gün beklemek istemiyorum bu sebeple direkt iade istedim sonuç olarak bu ürünü kullanmam gerektiği için aldım, gerçekten ihtiyacım var işlemcimin stok fanı yok olsa da soğutamaz.
Satıcının iadede bana zorluk çıkartma ve benim paramı geri alamama durumum var mı? Aldığım gün iade seçip ertesi gün kargoladım ürün 1 günde geldi 3 günde ulaşmadı. Benim bozmuş olmam imkansız kolayca ürünü montajladım zaten bir AiO olduğu için takmak çok basit.
N11 satıcısı ürünün değişimini talep ettiğimde ürünün servise gönderileceğini bunun 20 gün süreceğini söyledi fakat yeni aldığım ürün için 20 gün beklemek istemiyorum bu sebeple direkt iade istedim sonuç olarak bu ürünü kullanmam gerektiği için aldım, gerçekten ihtiyacım var işlemcimin stok fanı yok olsa da soğutamaz.
Satıcının iadede bana zorluk çıkartma ve benim paramı geri alamama durumum var mı? Aldığım gün iade seçip ertesi gün kargoladım ürün 1 günde geldi 3 günde ulaşmadı. Benim bozmuş olmam imkansız kolayca ürünü montajladım zaten bir AiO olduğu için takmak çok basit.