N11'den alınan telefon klon IMEI'li çıktı

aykutgkc

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kolluk
N11 üzerinden 03.05.2019 tarihinde Redmi 7 telefon satın aldım. Dün internette gezerken tesadüf eseri bazı telefonların IMEI kayıtlı veya kayıtsız satıldığını öğrendim. Ben de işsizlikten telefonun IMEI'sini eDevletten sorgulattım ve IMEI C11 diye eski model bir telefona ait çıktı. Resmen şok oldum. Benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? Telefonu iade edebilir miyim? Eğer ki böyle bir şey site üzerinden mümkün değilse mahkeme yoluna gitmeyi düşünüyorum. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle N11 ile iletişime geçin, onlar sizi yönlendirecektir. İade konusunda tavır farklı olursa, satın aldığınız mağaza hakkında suç duyurusunda bulunup tüketici hakem heyetine başvurun.

BETPADIGITAL satıcısı. Soruma gelicek olursak böyle bir deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

Şikayetvar'a da bununla ilgili bir konu aç ne olursa olsun, iade kabul etseler bile. Resimli kanıtıyla birlikte N11'e bunu bildirin, onlar ilgilenir. İlgilenmezlerse diğer yollara başvurmak için bir arayışa girin. Ben yardımcı olacaklarına inanıyorum. Detayları, yani IMEI numarasını vesaire de açtığın talebe eklemeyi unutma.

Satıcı ile iletişime geçtiniz mi? Satıcı sizinle ilgilenmezse n11 ile iletişime geçin. n11 sorunu çözmezse tüketici mahkemesine başvuru yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı