N11'den alınan Office 365 çalışmıyor

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. 25/05/2018 tarihinde CANOS adlı n11 mağazasından aşağıdaki ürünü 12.5 TL'ye aşağıdaki ürünü satın almıştım:
https://urun.n11.com/isletim-sistemi/office-365-pro-plus-5-pc-dijital-lisans-P256822362
Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyordum. Office 2019 çıktı haberini alınca kendi hesabımdan kontrol etmek istedim ve aşağıdaki durumla karşılaştım:
Ekran Alıntısı.PNG

Ardından n11'den ürün iadesi almak istediğimde bahsi geçen mağaza satmış olduğu tüm ürünleri kaldırdığını gördüm. İade veya değişim yapma işini de ben beceremedim. Çünkü benden kargo takip numarası istiyor ve ürün bana kargo ile gelmedi. Ne gibi yol izlemem lazım ? 10-15 TL önemli değil, fakat önemli olan ben hakkımı aramak istiyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. Teşekkürler.
Ekleme: Ürünün linkine tıkladığım zaman "laptop bataryası" adlı sayfaya atıyor. Ben size ürünün ekran görüntüsünü bırakayım.
Ekran Alıntısı.PNG

O lisansları şirketler kendi şirket hesabından satıyor, yani çalışanlarına hesabı veriyor gibi satıyorlar. Orada kayıtlı belgelerinize ulaşabilirler ve aboneliklerini iptal ettirdikleri zaman sizinki de iptal olur. 5 liraya satılıyor şuan, aldım 2 ay önce kullanıyorum. 5 liralıklarla 30 liralıkların da tek farkı aradaki 25 tl dir fazla vermeyin :D :D
Yani hak vs talep edemezsiniz demek istediğim :D

O lisansları şirketler kendi şirket hesabından satıyor, yani çalışanlarına hesabı veriyor gibi satıyorlar. Orada kayıtlı belgelerinize ulaşabilirler ve aboneliklerini iptal ettirdikleri zaman sizinki de iptal olur. 5 liraya satılıyor şuan, aldım 2 ay önce kullanıyorum. 5 liralıklarla 30 liralıkların da tek farkı aradaki 25 tl dir fazla vermeyin :D:D
Yani hak vs talep edemezsiniz demek istediğim :D
Numaralarını bulsam bir yerden ararım da, bulamadım ki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı