Çözüldü N11'den alınan ürün kaçak çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Hocalarım KVK garantili 2 yıllık bir cihaz aldım; CE sertifikası, KVK garantisi orijinal şarj aleti kılıfı olduğu iddia ediliyordu. Cihaz geldi en başta tamamen şarjı bitik ve açılmıyordu. Bunun üstüne komik bir kılıf koymuşlar, karton şekilde reklam vardı onu bile çıkarmamışlar utanmadan. CE sertifikası yok KVK garantili değil cihaz. Direkt açmadan (açamadan) iade tuşuna bastım. İade için bekliyorum cumartesi günü kapimdan alınacak. Bu süreçte mağaza iadeyi reddebilir mi? Para ne zaman yatar? N11 yardımcı olur mu mağazaya bir ceza keser mi? Mağaza adı: Tbmticaret

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam tahminen ne kadar süre bu şekilde mağdur kalırım ama ben?

Hocam sanki kasıtlı yapılmış gibi birine kitleriz iade kabul etmeyiz para bizde kalır hesabı. Kutuyu açarken videoya çektim IMEI'si dahil.
THH tahminimce 3 ay sürer tabii bölgeye göre artabilir azalabilir. Ama n11 iadeyi alır diye düşünüyorum.
Dava edebilirsiniz tüketici hakem heyetinr başvurun onlar gerekeni yaparlar.

Etmeliler normalde ama net alacak diye bir şey yok diye tahmin ediyorum. Eğer satıcı reddederse N11'e ulaşın yine olmazsa tüketici hakem heyeti'ne başvurabilirsiniz olumsuz sonuçlanırsa.

Hocam sanki kasıtlı yapılmış gibi birine kitleriz iade kabul etmeyiz para bizde kalır hesabı. Kutuyu açarken videoya çektim IMEI'si dahil.

THH tahminimce 3 ay sürer tabii bölgeye göre artabilir azalabilir. Ama n11 iadeyi alır diye düşünüyorum.

Çözüm
N11'den arkadaşım zamanında Xiaomi Note 6 Pro almıştı, diğer sitelerden 50-100 TL falan daha ucuzdu o zamanına göre. Bir kaç zaman kullandıktan sonra arkadaşıma BTK'den bir mesaj geliyor ki o cihazın kaçak olduğunu anlıyor. En son dava falan açıyorlar, 2 sene sonunda parasını falan alıyorlar tabii ama koskoca 2 sene. N11 bu konuda çok daha güven vermiyor, umarım iadeniz kabul olur. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı