Hocam ürün aldığınızda teslimat kodu gelir telefona. Yanlış adrese gitse bile teslimat kodu olmadan kargocu alıcıya vermez, veremez. Hangi kargocuysa oraya git, sor.Merhaba, N11'den işlemci ve kasa aldım aynı satıcıdan. Benim N11'deki adresim doğru olmasına rağmen satıcı farklı bir adres girmiş. Bu durumda ne yapabilirim? Farklı bir ilçe gözüküyor.
Hocam sorun kargonun verilmesi değilde gecikecek olması, şuan transferde gözüküyor o yüzden emin olamadım.Hocam ürün aldığınızda teslimat kodu gelir telefona. Yanlış adrese gitse bile teslimat kodu olmadan kargocu alıcıya vermez, veremez. Hangi kargocuysa oraya git, sor.
Hocam yanlış adrese gittiğini nasıl anladınız?Hocam sorun kargonun verilmesi değilde gecikecek olması, şuan transferde gözüküyor o yüzden emin olamadım.
Hocam kargo takip sayfasında benim ilçem olmayan Gönen yazıyor benim ilçem merkez ilçesi. Kısaca benim yazdığım ilçeden farklı ilçe seçili.Hocam yanlış adrese gittiğini nasıl anladınız?
Hocam fotoğrafını çekip atar mısın?Hocam kargo takip sayfasında benim ilçem olmayan Gönen yazıyor benim ilçem merkez ilçesi. Kısaca benim yazdığım ilçeden farklı ilçe seçili.
Şimdi sebepsiz yere germek istemem ama eğer PTT kargo ise kaybolabilir, Aras ise her şey olabilir.Hocam ürün aldığınızda teslimat kodu gelir telefona. Yanlış adrese gitse bile teslimat kodu olmadan kargocu alıcıya vermez, veremez. Hangi kargocuysa oraya git, sor.
Hocam fotoğrafını çekip atar mısın?
Yurtiçi kargo hocam, şuana kadar hiçbir kargo firması ile böyle bir şorun yaşamadım şehire göre farklılık oluşuyor sanırsam.Şimdi sebepsiz yere germek istemem ama eğer PTT kargo ise kaybolabilir, Aras ise her şey olabilir.
Çok afedersiniz, Aras denen şerefsizin evlatları daha apartmana girmeden ve bana kod sormadan telefona teslim edildi mesajı geliyordu. Ondan sonra kargoyu kontrol dahi ettirmeden bırakıp gidiyorlardı. Hatta bazen çok sıkıştığını ve teslimatlara yetişemeyeceğini söyleyip aşağı da çağırıyorlardı. Adamlar telefon edip evde olduğumun onayını aldıklarında direkt teslim edildi gözüküyordu.
Aras kargo'ya en az üç kez şikayet ettim ama geri dönüş dahi yapılmadı. Artık satıcısı güvenilir olsa dahi Aras kargo kullanıyorsa çoğu zaman almaktan vazgeçiyorum. N11 en azından hangi şirketle göndereceğini söylüyor. Trendyol'da rastgele kargo şirketi veriyorlar. O yüzden Trendyol'u hiç kullanmam.
Hocam siz hangi ilçede oturuyorsunuz?Eki Görüntüle 2540573
Yurtiçi kargo hocam, şuana kadar hiçbir kargo firması ile böyle bir şorun yaşamadım şehire göre farklılık oluşuyor sanırsam.
Altıeylül hocam.Hocam siz hangi ilçede oturuyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.