N11'den harddisk almak

Tafabay

Hectopat
Yer
Çanakkale Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
https://m.n11.com/2-tb-western-digital-sata-masaustu-desktop-pc-35-hdd-hard-disk-P291052847

Arkadaşlar 2TB HDD alacağım ama epey kararsızım. Genelde hepsiburada.com'dan alışveriş fakat n11.com'da indirim varmış. Yukarıdaki disk epey uygun görünüyor ancak detaylarından bihaberim. Oyun oynamak için alacağım yani disk sürekli çalışacak. 7200 RPM olması gerekiyor sanırım. Biraz baktım ve bunu buldum. Bunu almazsam üzerine 120 Lira daha koyup hepsiburada.com'daki 470 Lira olanı alacağım. Fikri olanlardan yardım bekliyorum. Alınır mı alınırsa stabil çalışır mı çalışırsa sorunsuz oyun oynatır mı oynatırsa uzun ömürlü olur mu? Teşekkürler...

Oyunlar için Western Digital Blue 1TB 5400RPM kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yükleme ekranında çok bekleyen ya da kaplamaları yüklenirken gecikme yaşayan oyunları ssd'ye atıyorum. Attığın linkteki ürün WD Black ürünü sanırım. Kullanım alanlarına göre sınıflandırmayı renklere göre yapmıştı WD o kısmı araştır. WD Black, Blue, Green, Red var. Bazıları depolama için bazıları oyun, render vs. için uygun. Blue sanırım normal kullanım içindi.

Attığınız link bende hata verdi. Ayrıca N11 üzerinde alışverişlerde satıcıya dikkat edeceksiniz.
Bilindik bir firmanın n11 mağazasından alabilirsiniz.
Düzenleme: Link sonradan açıldı, mağaza puanı %99, açıklamada ürünün orijinal olduğu ve paketli olduğu belirtilmiş. Almamanız için bir sebep göremedim. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı